PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
strašný jak Smolski kurví ten nosnej riff, děs
http://www.youtube.com/watch?v=g7xaggYZXag&feature=related
milujte blizniho sveho pratele... jen slusnym chovanim docilime smysluplnych diskuzi...
Re: Guth Jarkovsky RULEZZ!!
"Já Vám ještě ukážu! Vy budete jinak zpívat!" (pan Schwabs proklínaje Neználka na Měsíci)!!
Proč jste tam těch klíčů nedali 7 - vy asi nemáte rádi Helloween :-)
Imhotep: tací tu nejsou, my jsmě tě prokoukli walrame :-)
teeeda, takove opovrzeni ctihodnymi ctenari a hazardovani s jejich prizni . . . ts ts ts . . . :o))
To jsou klíče do království nebeského, synu.
Klíče jsou k tomu, že když máš 4, odpovíme ti na otázku, k čemu jsou klíče :o)))
Mám dotaz - na co nebo k čemu jsou ty klíče vpravo nahoře? Dík za (slušnou!!!) odpověď!
ano, hned mu dejte dva klice
to MP crew > Libora si hyckejte, slusnych ctenaru tu podle vseho moc nemate :-)
OMLUVA
JESTLI JSEM NAPSAL NĚCO ŠPATNÝHO,NEBO JSEM TÍM NĚKOHO URAZIL,TAK SE OMLOUVÁM.JE TO JEN MŮJ NÁZOR.
Erupce na Slunci... :o///
RAGE
JSEM SPÍŠ FANDA DREAM THEATER A NA RAGE JSEM NARAZIL NÁHODOU,ALE MUSÍM PŘIZNAT,ŽE OD RAGE NEJLEPŠÍ U MNE ZŮSTÁVÁ ALBUM UNITY.DOUFÁM,ŽE DALŠÍ ALBUM SE BUDE UBÍRAT SPÍŠ TÍMTO SMĚREM.JINAK JSOU ALE FAKT DOBŘÍ.MRZÍ MNE,ŽE MI UNIKL LONSKÝ KONCERT.
Absolutně nadčasavová kapela
za avenger mala byt bodka
inak ten album Prayers Of Steel vysiel aj spolu z black in mind ako 2cd.
a myslel som toto cd - 10 Years In Rage (1994)
Darkmoore, jakou že "fošnu" to má Piotresku na mysli? Ještě jako Avenger a před deseti lety???
"starobou zapáchající modlitba k Satanovi „Prayers Of Steel“ ze stejnojmenného debutu" ale este pod menom Avenger
pred desiati rokmi im vysla tiez dobra vyberovka tam boli teda kusi
uz sa na tento album strasne tesim..Jezisko mi k nemu pribali aj DVD...Rage je ako vino..cim starsi tym lepsi...
Sounchaser sa mi dost paci, koncert bol super takze po tomto sa urcite rad poobzeram. :)
Pravda
Pravda,taky nechapu co je na soundchaseru spatnyho,skvele album...skvela forma... nechci jen chvalit,ale jinak to nevidim
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek