THE CURE - Songs Of A Lost World
Návrat po šestnácti letech. Navíc víceméně autorská deska Roberta Smitha. Navazují na nejlepší kousky své diskografie a současně se zbytečně neopakují. Poslouchám to poslední dva týdny a moje dojmy stále rostou.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Nemyslím si, že bych do toho všeho vnášel jiný pohled na věc.
A jestliže píšeš:
"ale ja v tehle diskusi mluvim od zacatku o tom, ze mi je nastesti nekonecny omilani nezprotivilo, pac jdou takovy radia ci tv mimo me.. "
... tak proč o tom všem mluvíme? Což mě přívádí zpět, kdy jsem reagoval na Tvou větu:
"mozna je to tim, ze vubec netusim, jestli jsou nejak cpany v mtv/radiich.."
Ale je fakt, že je to celý nějaký zamotaný...:))
(včera jsem měl v sobě nějakou tu 12-ku hehe :-D )
mam pocit, ze do toho porad michas uplne dalsi pohled na vec: samotny fakt, jestli jsou takhle ty kapely tlaceny.. (coz jinak taky o necem vetsinou svedci a je dost jednoduchy nechat si je tim znechutit :))
ale ja v tehle diskusi mluvim od zacatku o tom, ze mi je nastesti nekonecny omilani nezprotivilo, pac jdou takovy radia ci tv mimo me..
předsudky...no, mě tedy nemůže vykolejit a měnit určitá stanoviska, zda-li FF budou vyřvávat (když už mluvíme o nich) denně či ne..jsem zmaten svou zmateností :)
"může Ti být ukradený, zda-li jsou v těchto médiích prioritou či ne"
no vzdyt jsem predtim psal: "vubec netusim, jestli jsou nejak cpany v mtv/radiich" a muzu k tomu pristupovat tak jak je to nejlepsi - jako k obycejne nahravce bez predsudku :)
mora: hehe..jsem rád, že jsem pobavil :))
:)
á-jé repete
Tak jsem si to po tobě špatně/moc rychle přečetl, píšeš "kdybych"...no, to pak celé dostává zcela jiný rozměr, pak žádné rádio etc. neposloucháš a může Ti být ukradený, zda-li jsou v těchto médiích prioritou či ne..
Ale to je fuk..:)
sorry
á jé...chtěl jsem napsat "ušetřen"...ne "uštědřen" :D
la pardon
..á-ha :)
Chápu, měl jsem za to, že zrovna Ty nejsi ten případ, který poslouchá rádio či MTV & others "huštění do hlav". No, můj případ to není, tak proto asi ta blbá otázka. ;) Tudíž jsem naštěstí podobných "těžkostí" uštědřen. :)
je. kdybych radia nebo hudebni tv poslouchal/sledoval a vyhravali to tam od rana do vecera (jako ze to u FF asi delaji nebo aspon delali), tak se po nejakem case (at uz delsim nebo kratsim) z jejich skladeb pobliju. takhle muzu treba franz ferdinand nebo coldplay poslouchat a uzit si to, aniz bych mel zaludecni krece.
? :)
2 dreckus:
"mozna je to tim, ze vubec netusim, jestli jsou nejak cpany v mtv/radiich.."
---
A tahle skutečnost je jako důležitá??
tak jsem to taky strávil, ale příliš spokojen nejsem - viz. můj druhý pohled
tak jsem si to i hned pustil a řekl bych že přímo výborný, když na to je nálada :)
slysel jsem tu desku asi jenom dvakrat, ale uplne v pohode.. dokonce bych treba rekl, ze me to bavi i vic nez tady zminovany trail of dead..
mozna je to tim, ze vubec netusim, jestli jsou nejak cpany v mtv/radiich..
Mmm, tak jsem asi hluchy... on uz na deskach (Kid A, Amnesiac) zpiva ty party, verim, ze zamerne, na hranici false, ale na tech koncertech mi pripada mnohdy uz vedle. Jasne, mozna to k tomu patri, spolu s tim 'nekoordinovanym' pohybem a bolesti vseho sveta vepsanou v obliceji... Jinak - jsem nerekl, ze jsem byl nespokojen. Celkovy dojem je... zneklidnujici, coz beru jako plus.
z meho okoli videlo zive Radiohead nekolik lidi - a nestezovali si ... sam vlastnim i nekolik DVD a koncertnich zaznamu - a tam se mi jevi York OK
Pickard: Zatial som videl len zo zaznamu, necelo sa mi za nimi cestovat az do Londyna.. ale ved ich vkuse niekto vyhlasovat za najlepsiu live kapelu, takze asi to predsalen trochu vedia..
Radiohead jsou vynikajici (hezka diskuze o Franzech), ale chran nas vsemocny pred zivymi koncerty... Thomi si naklada slozitejsi a slozitejsi vokalni party a nazivo to proste... neto. Kocka, co posnidala sardinky s chilli.
:o)
co je to Dreckus?
Návrat po šestnácti letech. Navíc víceméně autorská deska Roberta Smitha. Navazují na nejlepší kousky své diskografie a současně se zbytečně neopakují. Poslouchám to poslední dva týdny a moje dojmy stále rostou.
Bilanční a v rámci možností i moderní album zároveň. Typičtí BODY COUNT místy výrazně oživení působením hostů. Album sotva překvapí něčím neotřelým, ale dá se mu odolávat jen do prvního výkřiku "madafaká". Pak už je to zase všechno zpátky v 90's.
Faust a spol. tentokrát více přitlačili na pilu a natočili o poznání méně přátelskou desku. Více black metalu a méně zjemňujících prvků. I tak je materiál pěkně diversifikovaný, jen je méně přístupný a chybí mu ona zpěvnost, vzletnost a naléhavost.
Čistý death/doom. Špinavý, jeskynním marastem až po krk nasáklý. Ale také spíše jednoduchý, držící se jako klíště žánrových standardů bez nejmenší ochoty alespoň základně experimentovat. Co mu však nechybí, je tolik potřebná neotesanost a hrubozrnnost.
Nejvíce přístupná deska GAEREA. Portugalci sice stále preferují rychlá tempa, ale materiál zároveň různě zahlazují, kudrnatí a zjemňují. A vesele do něj integrují jeden post-metalový prvek za druhým. Black metal pro masy, nicméně velmi pěkně složený.
(Raw) blackmetalový projekt z pokojíčku se vším všudy. Tentokrát za materiálem stojí osoba pohlaví něžného. Slyším za tím trochu SATANIC WARMASTER, SARGEIST, ORDER OF NOSFERAT a nebo také WINTER LANTERN. Jednoduchá, leč dobře poslouchatelná deska.
Debutové album hardcore kapely, která je složena ze členů ve svém žánru vyhlášených švédských skupin OUTLAST a VICTIMS. Dvacet minut nekompromisního nátěru brousícího až do oblasti crustu.
Vložit diskusní příspěvek