PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
btw in flames patrili k vrcholom festivalu aj v 2001.... napriek tomu ze albumy ma nikdy moc nechytili....
fuuha, clovek by cakal viac agro metalu na takomto dvd.... cim v ziadnom pripade nechcem ani len naznacit ze by mi tam chybal....:-))
no u mna vyhrali In Flames a Vader, slayer a nile boli horsi ako najlacnejsi caj....
a k dvd? tiez by som si ho kupil len z nostalgie...kt. vobec nemam rad, taze dakujem neprosim.
2Septic_Flesh: Proti tomu žádná. Plamínky byly taky super alias další z vrcholů zmíněné Wackenské taškařice. Pro mě to bylo asi takto: 1. SLAYER, 2. TESTAMENT, 3. RAGE, 4. IN FLAMES, 5. KATAKLYSM, 6. SENTENCED. Zklamání + nuda pro mě byly NILE. Nasral mě příšernej zvuk u SOILWORK. Mile mě na živo překvapily ve stanu hrající CRYPTIC WINTERMOON.
Ruumkrad... musis uznat ze se na plaminky pekne hupsalo, sakra a testament jsem prospal :))
Krátkej mikrofon vem čert :-))) Co mě však "dostalo" byl fakt, že ten "indiánskej chasník" zpíval, jako kdyby zkrátka žadnou rakovinu v hrdle snad nikdy ani neměl. Fakt poklona, klobouk a kalhoty dolů :-))))) Pro mě jedno z nej vystoupení na W:O:A 2003. Líbilo se mi to dokonce více než švédský "Plamínky".
Nenudilo, skôr sklamalo. Prevedenie mojej obľúbenej "Alone In The Dark" som si predstavoval inak. Ale možno som až príliš nainfikovaný skvelým živákom z Fillmore, San Francisco. Btw, ten Chuckov krátky mikrofón ma totálne irituje!:o)
Chtěl bych se jen zeptat, co Tě Rudi nudilo na vystoupení Testament?
neboj...to se jen tak splést nedá
prosim neplest s malomocni:))
ach vy malověrní :))))
co si budem nalhavat zejo :)))))
he hé...příznej si to...jeden pohled na mě a už vlhneš :))
uz mi svita:) btw. vcera jsem jukal na par dilu cervenyho trpaslika a pripadalo mi jako bys na ne mluvil ty :))))
nn, on myslel moje stránky o helouin
russel: ty provozujes nejaky konkurencni web? ze te tu Regrin zminoval??
mluvil tu někdo o mě? :)))
Regrin: ani russel neni tak aktivni tady jak driv... asi zavitam kdyz mi posles sajtnu toho webu :)
Neflákám, dění na Metalopolisu "pouze" sleduji :-) K zastižení jsem na webu Tykve jihlavské, Russela.
Regrin: zdravim po dlouhe dobe... nejak to tady flakas:) diky za info... myslim ze si pockam a zeptam se pokladni ve Wackenu... treba mi da slevu kdyz ji pripomenu co nemci napachali nam cechum za druhe svetove... :))
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek