OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Nikon D100
Snoff: :o) Jo je to D100. koukal jsi na exif jo? Jen to vetsinu toho co jsi vyjmenoval nezalezi na fotaku. Vinetace je neduh objektivu, soudkovite nebo poduskovite zkresleni taky. A podani barev hodne zalezi na WB:o)
Bez Vincenta to nebyl MORBID ANGEL, ten večer koukam měli super koncertní set-list, těšim se na nový album (poslední co mam je "Domination"). Vincent pěkný kožený tričko.
dalas, soustruh: jo, pekne fotky - podle charakteristickeho podani teplych barev, sotva zretelne soudkovitosti, minimalni vinetace a neznatelneho sumu bych to tipl tak na Nikon D100.
report
Mrkňete se někdo na report z Morbidů na tyhle stránky: www.sweb.cz/metalmassacre
Koncerty
No jo ale to je dany tim ze pro komplexni reportaze na mix.cz toho musim obehat hodne a nejen to co se libi me:o) Ale ja se nebranim pomerne zadne hudbe a rad si se zajmem poslechnu a teprve pak si udelam nazor. Jen ten hip hop u me nehledejet:o)
Soustruznik : Hele to je hezký! Škoda že chodíš na kapely kterým moc neholduju :)
fotky
A kdyby jste nekdo pripadne chtel videt ty fotky v opravdu supr kvalite tak na mych strankach
www.photoconcerts.com
Postupne pribyva databaze podle toho co za koncik zrovna fotim
Soustružník: ok:-)
hmmm: No nevím, jestli reakci na konkrétní výtky lze považovat za problém s kritikou. Padly konkrétní argumenty, na které jsem reagovat musel.
clanek
jo taky jsem cetl clanek. A vesmes se shoduje s mym jen ponekud obsirneji takze je pravda ze ze spatnej zvuk byl slyset nejenom mnou, nazor na Pandemii podobny. Taktez HateSphere. Priznam se ze MA taky neznam album od alba a ani nijak dobre. Podle me je dulezity udelat si nazor na miste a v tom danem okamziku a ne z toho co je slyset na desce.
Dalas
no neviem, ci je to "nemam problem s kritikou" ked na pol strany napises argumenty ako je ten clanok dobry a ako sa dotycny myli a potom napises : ale ja nemam s kritikou ziadny problem :)
Fotoreport FW
No tak az neco umistis sem tak dej vedet na maila. Rad se mrknu na konkurenci:o))) Vudycky to tak delam at mam s cim srovnavat:o)
V pohodě, na dobrý fotky se vždycky podívám moc rád.:-) Kde jsou další fotky nevím, ale já mám ze soboty taky moc pěknou galerii, ovšem zatím jen na harddisku.
Fotoreport FW
No ja jenom aby nedoslo k nejakym valkam:o) Ten report jsem delal ja. Snad to neva ze jsem de facto od konkurence ale chtel jsem se jen podelit o ty fotky. Me jeste v nedeli vecer porad piskalo v usich. A predpokladam ze se urcite uvidime na nejake akci od Shindaka. S pozdravem Milan Ulrich.
P.S. bylo tam hodne fotografu tak kde jsou vsechny ty fotky na webech????
hmm, to by sa nam pacilo viacerym....
Jo, tak to je kvalitka. Zřejmě slušný přístroj:-)
!!!!!!!!!!FOTOREPORT!!!!!!!!
http://www.hudebniportal.cz/fotogalerie.asp?id=142&styl=1 tak se mrknete na tenhle fotoreport!!!
dalas: podla mna si mal dostat svojej arogantnosti a poslat kritikov rovno do ....! tak! mozno by potom nemali taky problem s tym, ze ty nemas problem s kritikou :)
S kritikou nemám nejmenší problém, což jsem doufám svou reakcí dal i najevo.
hmm, Dalas
co keby si zniesol aj ty nejaku tu kritiku, niekomu sa proste nepaci Tvoj styl pisania, tak neviem naco sa tak vehementne branis... :)
gaychat --> forum
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek