OPETH - The Last Will And Testament
Návrat niekam k "Ghost Reveries" so zvukom posledných albumov. Stávka na istotu, ktorá však za vrcholmi tvorby zaostáva. Navyše, mňa osobne rozprávač pri sústredenejšom posluchu tohto koncepčného albumu irituje.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Ono se tam něco ztratilo?
Jen ta ztráta ELP obrazů dokazuje pravou povahu tohohle národa.
v Reflexu tento tyden vyjde clanek s Hans Ruedim:o))
rozhodne! Hlavne me tam nikdo neprudil kvuli zakazu foceni :o)
taky se vam vice libilo druhe patro? :-)
Opravdu velmi dobre pripravena vystava - doporucuji !
zkus veřejnou knihovnu, tam to většinou odbírají, já si podobné časáky chodím číst tam
lepší článeček než ten Noisyho budou stejneak jen stěží někde mít ;)
Eleanór: nemusím, ale nemusím :-), snad ho někde u někoho uvidím a půjčím, a když ne, tak prostě nic
a co takhle "džajdžr" :)
noisy_v poslednim Sparku byl tez clanek o te vystave a rozhovor s jeho pritelkyni, celkove to cislo nebylo zle..ale kupovat si ho nemusis:-))) fakt ne!:-)
taky jsem to většinou slyšel vyslovovat Gígr, ale sám rád používám Gajgr :-)
Eleanór: no já Spark vlastně vůbec nečtu, a že bych si ho kvůli tomu rozhovoru kupoval, no nevím jestli by to stálo za to.
toz to ja bych rekla, ze se to cte s "i", zadnej Gajger apod., pac je to Svycar,ne? cetli to tak i v kinoboxu a v televizi pracuji jen yntelygentni lide..
16-tka
feftnastka
dej fem ten fek ,fem fek.
gee-ger sa kurva cita ako? :)
Wikipedia vravi:
Hans Ruedi Giger (pronounced: GEE-ger)
Fascinující výstava! Kromě pár kousků z netu a pochopitelně všech čtyřech Alienů to bylo moje první setkání s tímhle pánem, a rozhodně ne poslední. A propo: nevíte někdo jak se vlastně to jeho příjmení vyslovuje? :-)
V dalsim Sparku pry bude s maestrem rozhovor!
taky uz se tesim
Tak tohle si rozhodně ujít nenechám ! Díky za info, lidi...Gigrrrrrrrr !!!
Návrat niekam k "Ghost Reveries" so zvukom posledných albumov. Stávka na istotu, ktorá však za vrcholmi tvorby zaostáva. Navyše, mňa osobne rozprávač pri sústredenejšom posluchu tohto koncepčného albumu irituje.
V jisté BDM RPG hře vytváříte ultimátní postavu a její charakteristiky definujete následovně: Násilí: 100%, Technické skills: 100%, Skladatelská inteligence: 100%, Šarm: 100%, Oddanost 100%, Laskavost: 0%. Do kolonky "Jméno" pak vyplníte: DEFEATED SANITY.
Už poněkolikáté zní otázka stejně: Zničil Einar Solberg další desku jinak velice talentované kapely? Odpověď zní: Zase to zvládl. Jeho hlasový projev je jak chilli. Koření. Měl by se používat citem. Když se tam toho najebe hodně, nedá se to žrát.
Hele, Blake Judd ještě žije. Enfant terrible (ale současně i schopný skladatel) US blacku je (znovu) zpět a tentokráte doručuje tradičněji pojatou kolekci. Šlape mu to dobře, tělo už má sice životem zhuntované, mysl však zůstává stále čerstvá.
Návrat po šestnácti letech. Navíc víceméně autorská deska Roberta Smitha. Navazují na nejlepší kousky své diskografie a současně se zbytečně neopakují. Poslouchám to poslední dva týdny a moje dojmy stále rostou.
Bilanční a v rámci možností i moderní album zároveň. Typičtí BODY COUNT místy výrazně oživení působením hostů. Album sotva překvapí něčím neotřelým, ale dá se mu odolávat jen do prvního výkřiku "madafaká". Pak už je to zase všechno zpátky v 90's.
Faust a spol. tentokrát více přitlačili na pilu a natočili o poznání méně přátelskou desku. Více black metalu a méně zjemňujících prvků. I tak je materiál pěkně diversifikovaný, jen je méně přístupný a chybí mu ona zpěvnost, vzletnost a naléhavost.
Vložit diskusní příspěvek