OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
zatiaľ tie skladby pôsobia dosť kontrastne, som zvedavý ako to zapadne do celku ..
www.ancestralvolkhves.com - ďalšia nová skladba :)
AV jsem měl vždycky rád, na Slovensku patřili (patří) k suverénně nejsympatičtějším kapelám. Trochu mi evokují Astrofaes.
Je to odbočenie, ale popravde sa mi viac páči práve ten ;) aj keď podobné veci veľmi často nemusím, AV sa to nejakým spôsobom podarilo zladiť podľa môjho gusta ..
"ich do tmy" je supr song..
skoda, ze ten prvy skoro odboci od tej povodnej myslienky..
Nový bandzone kapely s dvoma novými skladbami (tentokrát úplnými). Ak teda nemáte nič lepšie na práci, vypočujte si - bandzone.cz/ancestralvolkhves
na myspace maju jednu novu skladbu.. velmi podarenu.. pokial bude cely novy material takyto, tak sa je na co tesit..
nova nahravka bude asi dobra ale aj tak je cernorog lofas
Nový album bude pecka,nedávno som ich videl na Apocalypse v TN a zahrali fantastický set!
klobúk dole...
Tak táto kapelka ma dostala! ked som ich nove cd pocul prvy krat, takmer mi po chrbte presli zimomriavky. Zvuk mi uplne vyhovuje, krasny. klubuk dole.
'svantovit perun' ma nenormalne dobry gitarovy riff v druhej polovici skladby. klobuk dole
Nádejná kapelka,ale absolútna slovenská jednotka sú HROMOVLAD.
a...? porad nikde nevidim aspon zachytny bod :p
ja bych mel tip na to, o kom je rec ve spojeni se slovy "nedokvaseni experimentatori" :-))
koho myslis temi "nedokvasenymi experimentatory", napr.? o cs scene hadam urcite nemluvis..
predem radeji dodavam, ze ten dotaz neni mysleny jako utok :)
Zly dojem, caste omyly...
Ancestral Volkhves by som si dovolil zaradit ako kapelu, ktora moze s kludnym svedomim aspirovat na vrchol Cesko-slovenskej sceny mladych kapiel, resp. kapiel kt. funguju. Dojem niektorych pisalkov o dobrom zvuku a utopickom hladani ci porovnavani s kapelami komercneho Nuclear Blastu resp. co sa najviac predava nic neubere na pravom lesku tejto svorky zo Svidnika. Je to omyl kritykov a zly dojem z hudby, ktoru nepochopia a zanru na ktory zabudli, resp. mu nikdy nerozumeli. Je smiesne posudzovat kapelu podla toho kolko si zaplati v studiu a nie podla toho co hra... Ale to je vizitka pisalkov donekonecna omielajucich v lebkach Dimmu Borgir a jemu podobnych zoskupeniach. Ancestral hra poctivy black, ktory mne ako ortodoxnemu dost imponuje a nemusi sa hanbit za svoje vydanie, prave naopak. Tesime sa z pritomnosti takejto kapely na slovenskej scene a zaroven vyjadrujeme obdiv hudobnikom, ktori maju co povedat svojim black metalom narozdiel od nedokvasenych experimentatorov, ktori su nanestastie velebeny nevzdelanymi kritikmi so zlym vkusom.
AVE. Sakchuras
A.V. zdravím Vás !!!
Videl som Vás pred cca jeden a pol ro (C) kom v KE v Butterfly clube a bolo to po p...
Skoro som padol na riť! veľmi ma teší,že hráte, že hráte dobre a že sa mi (nám) to páči.
Považujem sa za vlastenca, a aj preto sa mi páči textovo - ideologické zameranie.
veď ako bolo písané v Depresy - áckom booklete "... a všetkým, ktorí sú právom hrdí na kus rodnej hrudy..."
P.S. na Vašej stránke by som ocenil priamy mailový kontakt na niektorého z členov
Ave!!!
Vlado z Oravy (momentálne VŠ v KE)
to toxicit
toxicit si iba jeden obycajny kokot
ancestral su fajn kamosi a popici muzikanti ty buzerant
Tohle je alespoň poctivej blázinec!
CHLAPI, VYPINEJTE SI TEN CAPS LOCK - dyt se to neda cist!
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek