OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
....dodatek...
...ještě taková technická poznámečka - Sign Of The Cross nebyla "jediným exkurzem do Blazeovy éry", Clansman je z alba Virtual XI, které bylo taktéž nahráno s Blazem. Nechci rýpat za každou cenu, jen nezištně upozorňuju:o)))...
RiR
Dohrávaný a dozpívávaný ve studiu, což na mě působí dost rozpačitě. Jasně, dělá to asi dost kapel, ale povětšinou to alespoň není tak nehorázně nápadný jako tady. Příkladem za všechny budiž Fear Of The Dark. Kdyby každý dělal živáky tímhle stylem, měli by asi všichni za 9-10 bodů:-P. Proto nechávám bez číselnýho hodnocení v Areně...i když je to bezpochyby bezva pokoukání...
paráda.
Famozne
me pobavilo cirkusove toceni kytar kolem hlavy!: ) takle technicky zvladnuty to nema ani artista z cirkusu humberto.
Extratřída...jen dodám, že jsem se překlep a omylem jsem v hodnocení zadal 1/10!!!! Už se mi to nikdy nestane a na svou ochranu dodám, že jsem chtěl dát plnej kotel, což aspoň napravím tady..10/10
bez debat
rock in rio
...bez debat 10/10. Najlepsie hudobne dvd ake mam! A to ich mam veru dost. Ked uz Rio nieje hodne 10 bodov tak potom neviem ci je nejake ine hudobne dvd hodne 10 bodov.....
Pro Warlorda:Jak můžeš srovnávat kapelu pro děti,s touhle vyzrálou a technicky o několik tříd výše posazenou skupinou.Viděl jsem na DVD,jak Nightwish-End Of An Era,tak IM-Rock In Rio a můžu říct,že se Nightwish nemůžou postavit tam,kde se členové Iron Maiden předtím vysrali.Falešný doprovodný zpěv basáka z Nightwish,jednoduchá až primitivní struktura skladeb a slabá atmosféra v hale plné pubertálních dětí,se nemůžou rovnat s technicky vyspělou kapelou formátu Iron Maiden a našlapaným otevřeným stadiónem a bezchybným vokálem Dickinsona.Nejlepší živák,jaký jsem shlédl.
Rock In Rio
Kúsok súdnosti by milému recenzentovi veruže nezaškodilo, lebo dat rock in rio 10/10 bodov, to môže dať naozaj len skalny fanúšik. Co potom mozeme povedat o iných koncertoch, napriklad o Nightwish - End Of Era. Tiež sa tam daju hladat tazko slabe miesta. A co?? hádam to mame ohodnotiť 10/10 bodov?? Najlepsia recenzia by bola len vtedy, ak sa rozpisu klady a zapory hodnotene z muzikantskeho hladiska, kvalita produkcie, kamera...... lebo take fanúšikovanie, ovplyvnuje celkove hodnotenie koncertu!!
pokud mam posuzovat DVD Rio vs. Live After Death, tak musim rict, ze Live After Death ma na DVD opravdu slaby zvuk
videl jsem to z dvd, na soudu to nic nemeni. S zivakem Live after death se to neda srovnat.
Máš mít DVD
je to hlavne video s ostudne spatnym zvukem:)
jj, rir je absolutni pecka
Prave sem na oficialnim IM webu doposlouchal liveverzi Fear Of The Dark -asi z Donningtnu -a i tady to znelo velice dobre-ale tohle bje mnohonasobne vetsi supa
Iron Maiden a jejich Rock in Rio je naprosta spicka!
Kdo umí,ten umí :-).
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek