OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
myslim, ze z tvojho prispevku sa to da takto vycitit.... Ohanas sa tu jednou dobrou navstevnostou ktora je v nepomere k viacerym zalostnym. Alebo nie?
kto sa komu vysmieva? co sa babe chcelo, to sa babe prisnilo :)
ano a dalej na zo 4-5tich tohtorocnych akciach kde organizatori seredne doplacali, pokial nepatris medzi nich tak by si mal mat aspon tolko ucty aby si sa im nevysmieval...., pokial ano, tak si asi dobre situovany, ked ti to pride vtipne....
ako sa na vychode chodi na kvalitu bolo predvedene na Cynic :)
hehe, ako sa na vychode chodi na kvalitu bolo predvedene na viacerych tohtorocnych koncertoch, naposledy myslim na Hell on Earth 2009 :))))....
To sa da aj cakat od takeho net metalistu co bol max.tak na koncerte misky pastekovej bo mu to mamina nedovolila :))
Ten sadam mal aspon neake vyjadrovacie schopnosti, ...
Ser na to chlape, keep going, a nech ta za organizovanie koncertov nezavru ti praje jezisko :)
Aj napriek tomu, ze som Mentalovy dal priestor a moznost zorganizovat koncert, tak nakoniec ostalo len ticho... Trapne ticho. :) ale co som cakal od cloveka, ktory dokaze len urazat a nevie sa postavit tvarou v tvar...
ak chcete pokracovat v tejto diskusii, tak prejdite tu: http://pcl.fei.tuke.sk/without-shame/index.php?action=odkazy
tu to nema zmysel rozoberat....
mental> asi by som sa mal vyjadrit k tomu co tu bolo napisane... Ale v prvom rade by si mal odhalit svoju tvar. Pretoze mam taky dojem, ze tu nadavas, ale ked sa osobne stretneme, tak sa hras na najvacsieho kamarata... len aby si sa dostal na koncert zadara...
:-))
fijha
som cakal ze si precitam nejake veci o napalm death koncerte a ono to preskocilo az do Myslavi
a niektorym este dalej (zeby Sabinov)
a nadavky som uz necakal vobec
MENTAL odhal svoju tvar
lebo na menovca prvej SVK superstar by si nemal nadavat :-))
Ad pravopis -- relevancia nazoru je zavisla od sposobu, ktorym je prezentovany.
Ad ostatne -- ziaden 'konstruktivny navrh' tu podla mna ani nepadol... takze dalsia jalova debata o nicom.
OK budťe všetci spokojný, nech Vám to vydrží, nechcite lepšie koncerty veď na čo, stačí nám priemer až podpriemer, nech sa nikto neopováži povedať čo by sa dalo zlepšiť a už vonkoncom žiadna kritika iba samá chvála, zožeriem všetko čo mi dajú na tanier. Len tak ďalej pravá slovenská nátura sa nezaprie. Nechcel som provokovať len som chcel vyjadriť svoj názor. Žerme sa tu všetci navzájom a budme spokojný s tým čo už máme a nesnažme sa dačo spraviť preto aby nám bolo lepšie. "Dragmar ospravedlňujem sa za pravopis. No o ten tu ani tak nešlo"
mental: aha, ok. Mal som skor pocit, ze ide o krutu realitu, ale budiz. ;)
mental: nemozem, pretoze ja na rozdiel od teba tu nie som od toho, aby som poucoval ;)
ok V-dur a mozes konkretizovat?
podla mna je to asi o tom ze co na srdci to na klavesnici.
MageZ: mental chap srandu zo slova metal
niektorim ludom pri vibere nycku vyedla prsti pradvepodobne sama bozya prozretelnost :D
mental: Pozri, ja sa okolo organizovania koncertu obsmietnem tak raz do roka, mne je to vazne jedno.. Ak mame v niecom odlisny nazor, nie je to navstevnost koncertov, ale sposob internetovej diskusie..
ok V-dur mas ty nejaky napad ako prilakat viac ludi na koncerty?
Martin spravna pripomienka teraz som si vsmol aj ja ze april uz bol hold smola :))
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek