PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Ja praveze z toho bicmena NEMOZEM!!!
Hlbokym predklonom sa mu sklaniam!
... A aj ostatnym clenom kapely samozrejme :)
Len tak dalej...
ten bubeník tam hrozně sóluje, nezahraje 4 doby stejně, samý brejky, přechody.. chápu, že to chce udělat zajímavý, ale tady je toho příliš...
je to vyborny album a strochou nadsazky sa da povedat, ze mastodon zdvihli hodenu rukavicu od metallicy- master of puppets...blood mountain mam doma uz hned ako bol jeho street date v USA a v podstate liezol dost tazko pod kozu..zdla sa mi taky rozvlacny a utahany..ale treba sa do toho dostat..teraz si ten album uz neskutocne vychutnavam...pre mna je MASTODON najlepsia a najkreativnejsia sucasna metalova kapela. Zalubiil som sa prednedavnom a horim intenzivnou laskou ku nim:)
Rozhodně velice zajímavé a pro mě výborné album. Hlavně mě těší, že dále rozvíjejí svůj styl z "LEviathan", který mi napoprvé moc neseděl, ale o to více se mi pak zalíbil:-)
Dalas: OK, diky;) Zatim se mi album jevi pomerne zvlastni, je tam urcita zatim mirne obtizneji stravitelna psychedelie..nektere skladby jsou naopak pomerne primocare energicke. Rozhodne velice zajimave
Pochopitelně. Příští středu. Stačí pravidelně sledovat kalendář!;-)
Pro redakci: Planujete i recenzi na novinku?
to prve EP so vola Lifesblood, ale nie je az take dobre, takze radim pockat do februara, ked ma Relapse vydat ich prve skladby a budu tam aj tie, co su na tom EP a ma to byt aj remastrovane
Pred Remission vyšlo ešte tuším nejaké EP, ale neviem ako sa volá.
...si seženu remission. kdy bude nová deska nevím:^)
Škoda, že nehrajú niekde blízko. Napr na Zelenej Vode.:-)
určitě!
Nová doska bude niekedy v lete hej?
Zozen si aj Remission...som rad, ze je nas "mastodonov" tu viac....mastodon rocks.....
Příjemný překvapení tohle album i kapela.
Poslední dobou, když si seženu něco, co recenzuje Dalas, tak je to většinou dobrá věc.
Moja reč.:)
Leviathan rocks !!!
Remission jsem neslysel, ale tohle je, vazeni, parada. Za ten rok co to mam v tom nachazim porad neco noveho a dostava me to, cim dal tim vic.
Jinak si take myslim, ze se navrati k Relapse aniz by se z nich stali Linking Park. Dle me, jde o zpusob, jakym se dostali nahoru - oni z klubu a postupne. Napr. Sick of it all u Warneru natocili tusim 1 album bez toho aby zneli jako En Vogue a pak opet do UG.
Ted je Mastodon v kurzu, tak si z nich chteji zobnout velke vydavatelstvi a potom co tu bude jiny trend, tak veskera jejich promo pujde tam a oni budou muset pracovat jako dosud. Aspon budou zkusenejsi.
Ten rozhovor bol v Sparku 9/05 sa mi zdá.
I don't know: "co som cital s nimi rozhovory, tak vraveli, ze chcu vyskusat nieco ine, ze Relapse si vazia a chcu dostat svoju hudbu medzi novych fanusikov" :))) no neviem neviem ale velky vydavatel spravil uz parkrat zo slubnej kapely sracku
btw: na tom ake kriteria ma splnat singel sa asi nezhodneme, takze opustime tento mierny off-topic... :)
co som cital s nimi rozhovory, tak vraveli, ze chcu vyskusat nieco ine, ze Relapse si vazia a chcu dostat svoju hudbu medzi novych fanusikov a podobne kecy, co sa zvyknu vraviet, ale vratia sa k Relapse na beton, lebo nebude z nich buzicka kvazitvrda kvazithrash/hc kapela, ake v usa teraz letia...tam skoro vsetky veci zneju rovnako- zaciatok tvrdy "narez", coreovy spev, potom sladucky spev, "narez", sladky spev, solo, "sladky spev" 2x ....a toto mastodon nesplna- chvalabohu, takze Warner sa prerata...
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek