Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
krvavý L.I.M.
29.12.2006 20:33no,já taky nejsem jeho hudebním projevem zrovna unesenej,ale nemůžete mu přece upřít to co dal tímto albem blacku...(i když sou i lepší)
Hooya
29.12.2006 20:28to nemění nic na tom, že Vargova "hudba" je (z prominutím) ubohá.
krvavý L.I.M.
29.12.2006 20:25.
koscj:ale no tak.....v NSBM je také spousta úžasných kapel,jako v celé WP hudbě.Třeba Buldok je s albem ,,ohen a led" špička!to platí i pro Varga a jeho muziku,byt je trochu od rány...taky landser,nebo johnny rebel...v rasismu JE hluboká myšlenka,která se dá pěkně ztvárnit.Je ale pravda,že fašistická už v žádném případě a já si nemyslím,žeby se k tomu snížil...to vyjádřil i Quorthon.
flames
29.12.2006 18:02jojo, Dead, pardon, error
Hooya
29.12.2006 17:03ten "Death" je snad "Dead" ne?
flames
29.12.2006 16:45poskytl pár diskutabilních rozhovorů, kdyby byl eventuelní zájem, tak se dají nějaké odkazy a tak najít na fóru Arcturus, Winds a tak... strhla se kolem toho taková sáhodlouhá debata, z které vyplynulo, že je to vlastně jedno. Asi tak jako s Vargem a Burzum.
Thorn
29.12.2006 16:39kde sa Hellhammer hlasi ku "krajne rasistickym myslienkam"? (nepolemizujem, len sa pytam)
flames
29.12.2006 16:37Beru, že Varg je pomatenec, ale kdo z tohodle prostředí nebyl a není tak trochu troska(spíš více)..viz. Death, Euronymous, Maniac, Atilla... snad Hellhammer a i ten se hlásí ke krajně rasistickým myšlenkám...wow
v-dur
29.12.2006 13:52_________________________________
prispevky nad ciarou netykajuce sa albumu "Filosofem" alebo BURZUM budu postupene banovej komisii..
metaldoberman
29.12.2006 13:50Myslíš, že ma to zaujíma? Ani náhodou!
Norr
29.12.2006 12:55Ta psice je fakt ujetá!!! Horší než Varg !!!
Radalf
29.12.2006 12:30do Satana! - muj boze
Hooya
29.12.2006 11:56hahahaff :D
v-dur
29.12.2006 11:56to je naozaj zavazny problem, akurat nechapem, preco nim treba zasierat tuto avenue..
Throndar
29.12.2006 11:56takze podvadzas
metaldoberman
29.12.2006 11:54Do Satana, ja mám Filosofem, ale ja som tam urobila preklep! Namiesto 6 trackov som dala 8, a správneho času(64:34) som dala nesprávny čas(40:41).
Hooya
29.12.2006 11:42pochopilas co sem ti chtěl říct? :) ... že žádnej Filosem nemáš, že v tom máš prostě bordel :)
metaldoberman
29.12.2006 10:19Hooya, ty spíš? Ja som nič nepísala tu o Vargovi.
Tú stránku poznám, takže neni problém si to vyhladať:-)
metaldoberman
29.12.2006 10:17EEE, hups, prepáčte! Ja krava, totižto som si dala do CDplejka Darkthrone. Veľmi sa ospravedlňujem za tento preklep... Ja som si to uvedomila, ked som zaspávala... Ja, krava...!
Norr
29.12.2006 10:08Hudbu si od něj rád poslechnu, ale nějaký jeho keci a skutky mě raději nezajímají, zbytečně bych si to kazil.
Možná to není až tak úplně dobrý přístup, jenže já mám svůj názor na projevy antisemitismu a vůbec nevraživosti lidí navzájem a tady mi jde o hudbu.
Nesouhlasím s jeho činy, skutky.... považuju ho za chudáka člověka, umělecká hodnota jeho výtvorů je u mě na jiné koleji.
Na druhou stranu třeba k panu Landovi s jeho Lumeny mám odstup i hudební, asi že je přímo v naší kotlině a prodává se masově.
SHOUTBOX
DJEVEL - Natt Til Ende
Faust a spol. tentokrát více přitlačili na pilu a natočili o poznání méně přátelskou desku. Více black metalu a méně zjemňujících prvků. I tak je materiál pěkně diversifikovaný, jen je méně přístupný a chybí mu ona zpěvnost, vzletnost a naléhavost.
NEKUS - Death Apophenia
Čistý death/doom. Špinavý, jeskynním marastem až po krk nasáklý. Ale také spíše jednoduchý, držící se jako klíště žánrových standardů bez nejmenší ochoty alespoň základně experimentovat. Co mu však nechybí, je tolik potřebná neotesanost a hrubozrnnost.
GAEREA - Coma
Nejvíce přístupná deska GAEREA. Portugalci sice stále preferují rychlá tempa, ale materiál zároveň různě zahlazují, kudrnatí a zjemňují. A vesele do něj integrují jeden post-metalový prvek za druhým. Black metal pro masy, nicméně velmi pěkně složený.
VAMPIRSKA - A Liminal Heart Paints The Deepest Shade Of Serenity
(Raw) blackmetalový projekt z pokojíčku se vším všudy. Tentokrát za materiálem stojí osoba pohlaví něžného. Slyším za tím trochu SATANIC WARMASTER, SARGEIST, ORDER OF NOSFERAT a nebo také WINTER LANTERN. Jednoduchá, leč dobře poslouchatelná deska.
ALARM! - Alarm!
Debutové album hardcore kapely, která je složena ze členů ve svém žánru vyhlášených švédských skupin OUTLAST a VICTIMS. Dvacet minut nekompromisního nátěru brousícího až do oblasti crustu.
OPETH - The Last Will And Testament
Koncepčný album, zaujímaví hostia (Ian Anderson z JETHRO TULL, Joey Tempest z... EUROPE?!), návrat growlingu(!), orchester, hammondy, moogy a mellotron, obal od Travisa Smitha a veľa paragrafov. Čo sa môže pokaziť? Podľa prvých posluchov sa zdá, že nič!
LINKIN PARK - From Zero
Veľmi zmysluplný a silný návrat. Umné nadviazanie na to najlepšie z ich tvorby (prvé tri albumy) a skvelý výber speváčky. Zaslúžený obrovský úspech.
DISKUSE A HODNOCENÍ
LINKIN PARK - From Zero
VOLA - Friend Of A Phantom
REBEL SOULS - Leviathan
PINK PARADOX - Broken Dolls
OBEYER - Chemical Well
NUKORE - The Blackout
MUGGER - Luck Forever
NEJČTENĚJŠÍ
1.
PSYCHLONA - Warped Vision
2.