OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Septic_Flesh - [5.9.2005 16:04]
Ty vole Septicu, kdepa jenom jsi *fnuk*
Tak dik moc za odpoved...
Album urcite hodne kvalitni ale Became Death je podle me lepsí... Bude recka?
v pohode album ale ako uz pisal tusim morbo, take nemastne neslane, chyba mi v tom uprimnost a srdce...ale mozno uz chcem vela, ved najlepsi album je pre mna aj tak painkiller, ako ma tu presviedcaju, tak o com sa tu vsetci bavite? :))
děte se visrat... Simforc russel!!! Teda rulezzz!!!
Darkmoor: Hahaha...Dobrý! :)))
Louža: Bojim...:)
Morbo : abysme ti jednou neflákli přes držku redkačním řetězem za takový provokace, normálně na něj sice uvazujeme Mildu se Shnoffem, ale můžem jim dát na chvíli volno...
Bring it! Nebudu tu F5kovat věčně! ;)
Líbí se mi, jak tam furt svítí ta moje trojka. :) Skvělá provokace...:)))
roozhodně příjemnější SYMPHORCE (byť to není žádný zázrak) s moderním soundem než tralala hurá metal těch druhých šmrdlalů a vůbec, jdu si napsat svoje druhé pohledy
to víš, každou chvíli sháním rytmiku:-)
...U TIMELESS MIRACLE se aspoň zasměju. Kdežto nad SYMPHORCE ani nezapláču!
Darkmoor: No jo, koukám, že sis mě proklep. :)))
Ak Louža naozaj opovrhuje ARKom, tak určite áno.:o)
Darkmoor má pravdu!
Louža má PRAVDU!
je pravda, že lidi co poslouchají gaypohlavní zoufalosti typu Timeless Miracle a opovrhují Ark by mohli mlčet:-)
:)))) Morbo, ale tobě se nelíbí ani Evergrey, takže je vidět že tomu evidentně nerozumíš :)
...No vono to asi nakonec nebude až tak moc tim zvukem...Asi je to hlavně tim, že je to prostě uplně pitomý...
:-))) umírám:-)))
Omlouvám se za velmi nekompromisní hodnocení. Než tu do mě začnou lidi jebat, že jsem čůrák a že mám navštívit ušního, tak se radši preventivně omluvim. Jsem prostě naštvanej na tyhle moderní, sterilně znějící rádoby-tvrďáky. Riffování beru např. na posledních TESTAMENT - tam zní všechno přirozeně, ale proč je všechno v poslední době vyleštěný jak dětská prdýlka? Kde je neučesanost? Kde je tah na branku??? ...Vážně už mi ta sterilita leze krkem a vobčas mi rupnou nervy - jako teď...
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek