À TERRE - Embrasser La Nuit
Nebezpečný sludge, doom, post metal s nádherně kanální francouzštinou. Zahulený zvuk a dusivé nálady, až se z toho svírá hrudník. À TERRE mě na první poslech dostali, uvidíme jak trvanlivé to bude.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
v r. 20005 nejlepší koncert - super atmosféra a při Blind celá hala sedí a na iare you ready všichni vyskočí - museli mi šít v noci obočí dostal sem v první řadě ránu od plotu ale byla to paráda
Tak vcera KoRn na RAR09 super vykon !!! Ten kto ide do PRahy sa určite ma načo tešit ! Hail KoRn.
Here I stay není Here I stay ale Here TO stay a Freak on the leash není Freak on the leash,ale Freak on A leash..panebože takový podstatný věci a tos byl na jejich koncíku..:-/
Osobně musím přiznat, že na koncík jsem těšil nejvíc asi ve chvíli, kdy jsem držel poprvé v ruce lítky, což bylo asi měsíc předem... pak už to šlo s mými očekáváními jen z kopce... tuhle kapelu jsem 2 roky zpátku žral do nepříčetnosti, ale teď mnou nehýbaly emoce ani během vystoupení (což jsem rozhodně nečekal - přece jen to byl kus mého mládí) - jež bylo nadprůměrně dobré...
Jsem rozhodně rád, že nezaznělo víc věci z TALITM a lituju nezaznělejch fláků jako Clown, rozhodně Good God, Dead Bodies Everywhere, It's On!, Beg For Me, Blame atd. atd. atd...
Přece jen ve mě ale nezůstal takovej ten pocit ze zážitků na celej život... holt, když člověk ví, jak naživo vypadaj takový Dillinger Escape Plan, tak prostě musí srovnávat...
Malem sem zapomel vybornej report.Cuss
Urcite vybornej kocert s velkym K.Skoda jen ze sem ho prosvih.Moje smula jeste ted si trham manicku :-(
Jinak zdravim a pozdravuju ZDR
SQĚLÁ SHOW
Dobrej report - se vším souhlasím. Byla to sqělá show. Poprvé sem viděl Korn ve Státech a to v době kdy vycházelo album Untouchables a musím přiznat, že po vizuelní stránce to byla tenkrát lepší show.Taky zaznělo více z Untouchables. Co se však týče atmosféry a lidí, Praha byla tisíckrát lepší.Měl jsem moc dobrý pocit a znovu sem mohl být na chvilku hrdý že sem čech. Jako předkapelu bych ale radši viděl někoho jinýho než Kurtizány. Je u nás spousta nových, mladých a dobrých kapel které by tenhle koncert udělaly - pro mě -dokonalým.
jj, byla to pecka:-))
ještě teď mám husí kůži když si vzpomenu na tu atmosféru..super jsem si zaskákal jako snad celá hala, paráda! Kupodivu mě snad nejvíc bavily věci z Issues, což je zrovna album, který mám rád nejmíň..jen bych snesl víc věcí z Take a look a čekal jsem možná ještě masivnější hudební stěnu, snesl bych malinko volume doprava, ale to už rejpu. Těch osmi stovek rozhodně nelituju, stálo to kurva za to!!
MoRt8: na korn.cz je aj falling away from me...
kukuricnaci hraji flaky od pink floyd?
http://www.korn.cz/main.php?load=10 - Munkyho sólo:-)
Kdyby někdo objevil nějakej záznam toho koncertu (ať už audio či video), tak dejte please vědět.
zlatej Manowar .... bukvice jako bukvice
a mně eště Good God a byl bych nejspokojenější
mne tam najviac chýbalo wake up hate z untouchables
...ale každá vteřinka dobrá!Musim se přiznat, že sem od toho moc nečekal, páč už ty Korny tak nežeru jak před pár lety,ale uplně mě ten koncert posadil na prdel...byl fakt sakra výbornej...asi to bylo i tou vyprodanou halou!!!
s faget by to natiahli o 6 minut :))
to skor mohli dat moju srdcovku - ball tongue... :) i ked mne to moze byt v podstate jedno, vsakze? :)
Hráli asi hoďku a čtvrt...je jasný že každej z přítomných by si přál aby hráli tak dvě hoďky, včetně mě, ale já sem s tou délkou tak zhruba počítal...jen mě trochu mrzelo že nedali Faget:( ...a proto mé hodnocení koncíku je jen 9,5...
podla mna to bolo este menej...:((
Hráli ale dost krátce. Vešli se do nějakejch 80-ti minut:-((
Nebezpečný sludge, doom, post metal s nádherně kanální francouzštinou. Zahulený zvuk a dusivé nálady, až se z toho svírá hrudník. À TERRE mě na první poslech dostali, uvidíme jak trvanlivé to bude.
U retro hevíků je klíč jednoduchý: buď to kopne, nebo ne. U těchto Švédů je situace ihned jasná. Příjemně dobový zvuk, přesvědčivý projev, jednoduché háky a príma veteránská atmosféra. Výsledkem je žánrově trve kolekce, kterou člověk vděčně vdechne.
Ejhle, špičkový německý debut našťouchaný bravurním technickým DM. Má to dost valérů, skvělou balanci mezi melodikou a zrůdnou agresí, zábavný vokál a explozivní basu, která evokuje klasiky žánru. Němci působí dojmem, že se pro první ligu narodili!
Košatý technický death, agresivní náklepy střídá progresivní hravost a přestože se jedná o brutální formu death metalu, je to i dostatečně čitelné. Povedený zvuk dává vyniknout všem instrumentálním parádičkám. A tempo je většinou zabijácké. Palec nahoru.
Tento šťavnatý mix proto-black/deathu s thrashovým zurvalstvom, nasratosťou a rýchlosťou sa mi veru pozdáva. Švédom to krásne hrá, tento debut u slovutných Century Media sa veru podaril.
Nové album skotských MOGWAI opět těží ze soundtrackových zkušeností skupiny, ale současně je cítit snaha vrátit se k postrockovým kořenům a především po produkční stránce ostřejšímu soundu. Tady bude co naposlouchávat.
Postmetalový koktejl, ve kterém je namixováno hodně rozdílných vlivů, od DEFTONES přes náznaky TOOL až k post rocku či dravému i melodickému post hardcore. Trochu zvláštní koktejl, ale říz to rozhodně má.
Vložit diskusní příspěvek