OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Gotta nejede. Nabidka stale plati. Dik
michna: Vidis, napisu mu;) Dik
Third: zeptej se gotty, ten je ze Zlína :-D
Nejedete nekdo na Crypto pres Zlin, nebo idealne primo ze Zlina? Domluva jista
jasné - www.forensickmusic.com :) daj si tam online shop a fičíš ..
zatiaľ sú všetci tej zmene radi .. tak to je fajn :)
No teda, to je iný klubík.
Apocalypse - [20.5.2008 23:56]
Jen dobre, aspon to mam bliz;) BTW jsou prosimte jeste ty dvojvstupenky? Kamos z Blavy na to tusim zapomnel a nezabookoval je
PARÁÁÁÁDA!!!!!!!!
Zatiaľ správa roka!!! Toto mi dosť vyhovuje!!! Ešte tajne dúfame aj v NILE v Piane, snáď si to bude vyžadovať aj účasť...
Zatiaľ len ako flash info:
Vdaka neserioznemu pristupu zo strany zastupcu Pistol Pistol Clubu a nedodrzaniu vopred dohodnutych podmienok, sme boli nuteni presunut tuto akciu do trencianskeho Piano Clubu, kde sa uskutocnil aj Apocalypse Death Fest 1.
Ospravedlnujeme sa za pripadne vzniknute problemy, vsetky listky ostavaju v platnosti !
www.pianoclub.sk
Tak tak, vzdy som vravel, ze chlap pod sto kilo nie je chlap:-)
JJ, jestli jsem se neceho dotknul, tak urcite neumyslne :-).
Fotbalek ma rad, avsak, tam to bude si na krev a ja jsem krehci povahy, 180cm + 106Kg nic to pro me vado :-).
Subeer: Pokud Tě zajímá, jak to celé dopadne. Přijď se 24. května podívat na fotbálek. Místo bude upřesněno:-)
subeer: ja to od tebe chapu v poho jen si mozna neumyslne pichl do neceho, co uz tu bylo a bylo to hodne trapny:-) Jinak v poho.
Saint.rap allegorhunter: No promin, protoze tuhle diskuzi jsem tady mozna zacal ja. Musim ti vsak rici, ze jsem tim nechtel vubec nic porovnavat nebo kritizovat, protoze oba w-ziny mam opravdu dost rad. Nechtel jsem tim resit kvalitu ani jednoho z nich. Mozna jenom "ironicky" poukazat na jakousi "rivalitu" pokud nejaka je - nevim. Kazdopadne nerad vysvetluji, ze jsem neco myslel v ironii. Nejsem typ, ktery se bere moc vazne a nemam problem se za to omluvit, pokud tim nekomu zvednu adrenalin.
Cili at vam oboum dari !!
Za a) na release dates se obecne dost sere vsude. Uprimne dost se smeju zdejsi recenzi na Deicide. Nic proti myslim, ze jsem solidni inetovej zlodej. Docela slusne vim, kdy byl NEW DEICIDE k mani a nerejpu se v tom. Jediny, co Vam k tomu hosi povim, ze si jsem zatracene jist, ze mam Cryptopsy ( slyseno 20 x ) najetejsi nez Rudi new Deicide. Pokud mi tady nekdo chce tvrdit opak jednoduse keca. b ) taky nechci nikomu sahat na svedomi, ale ma sbirka originalnich cd neni nejvetsi, ale mala neni rozhodne. c ) debaty o urovni metalopolis a mjc jsou unavny trapny.
d ) bud panove na metalopolis napisou stejne informacne obsahle views o trech chodech jako MJC casu do release datu maji poctivci preci jen dost.Nebo si takovy debaty strcte za klobouk...at je to jak to je minimalne je Unspoken King deska na poradnou diskuzi.
( abych to osvetlil konkurecni kolegove se v tom nerejpou, aby to nekdo nebral jako urazku )
e ) opravdu to nemyslim jako pokracovani flame ala DEP ci 1980.
f ) MJC strhal? opravdu si to cetl, alespon trosku pozorne cely?
g ) Kontakt na me je na MJC pokud by nekdo mel potrebu neco flamovat. Protoze to sem nepatri.
Bizz: na MJC davate spoustu novinek atd.. v tom jste asi jasne nejplodnejsi, ale vogo, kdo to ma sledovat - jeste v to vasem "rozsypanym caji" - nic proti vasi grafice, ale na muj rocnik je asi uz dost narocna, proto votravuji spise tady.
Jinak od jisteho(jiste) annal858, kteremu jeste jednou diky, jsem dostal link prave na to promo "Kinga", mam za sebou jeden poslech a nejsem z toho nejak spatny. Dneska si dam pauzu a zitra si to pustim znova. Myslim, ze mi tahle forma TED spise oslovi nez dalsi silena a vynikajici sypacka typu AYWB(tricko porad nosim). Jak sem psal Death M. me ted moc nejede - minuly rok, krome obcasnych poslechu starych desek, jsem sahl pouze na Nile a letos to budou asi prave jenom qvebectani - oba to delaji trosku jinak.
njn ja uz to chapu tuze progresivni Crypto a jejich vliv odhalen
http://youtube.com/watch?v=notL4pcNjdc
Nemůžu si pomoct, já v tom žádný éčko nevidím. Možná proto, že se v éčkách ani nevyznám. Spíš z těch čistejch zpěvů občas trochu cítím SOAD, které mám docela rád. Takže proč ne.
subeer: klasika predzverejneny promo.. uz to tech cca 10 dni urcite mame. vsak na MJC ve Foru si nahazujem linky na tahle promka..
vsem: jj, barevny to je, ale tak nak je tam moc toho Éčka a málo přírodního barviva ;)
Nápodobne ;)
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek