OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Pokud si dobře pamatuje z rozhovoru s jedním onkologem. Je toho více a podléhají tomu stále mladší ročníky. Každý čtvrtý onemocní a polovina z těchto čtvrtých umře, to je neúprosné číslo, které zaručuje, když ne přímo vlastní zkušenost tak alespoň, jak bych to nazval, velmi osobní zkušenost (?):(.
No neviem...
Spise lepsi/presnejsi diagnostika a publicita...
Vystresovaná doba uponáhľaná.
Nejakou rakovinu ma dnes pomalu kazdy druhy :-(
Neskutočné toto fakt. :(
Bohužel je to pravda, věřím že Tonymu se povede nad nemocí vyhrát!
http://www.black-sabbath.com/news/2012/01/tony_iommi_has_cancer.html
piče!!!!
To je snad prokletí, když u nás měli hrát Heaven and Hell, Dio dostal rakovinu a bohužel podlehl, teĎ tu mají hrát Sabbati a hádajte co, Iommimu diagnistikovali rakovinu.
pak
nezbývá než napsat pozůstatku Black Sabbath email a ověřit si to:)))
Já jsem žádnou knihu o BS nečetl a je to má nejoblíbenější kapela vůbec. Nicméně: "Výborná je kapitola s ukončením spolupráce s Diem, to jsem se smál, jak lezli po tajnu do studia odděleně (Dio a Iommi) a každý si přidával na hlasitosti svých partů při míchačce "Live Evil" <= je velmi provařený mýtus, který se podle všeho nikdy nezakládal na pravdě.
tu
z levnejch knih jsem sice četl, ale podle mě to bylo divěn přeložený, nebo i napsaný, nevím. Ta mě fakt nechytla. Hele, a s tím obsahem přestáň....ať jsem taky trošku překvapenej:))
Mě se zase líbilo v Lemmym, jak vzali na turné Saxon, kteří chodili na začátku turné po koncertech běhat a pili bylinkový čaje a na konci turné se z nich stali pomalu alkoholici:))
Třeba ta malá bílá o Black Sabbath co maj v Levných knihách je celkem nic moc. Tahle od Martina Popoffa je skvělá. Výborná je kapitola s ukončením spolupráce s Diem, to jsem se smál, jak lezli po tajnu do studia odděleně (Dio a Iommi) a každý si přidával na hlasitosti svých partů při míchačce "Live Evil" :-)) Nebo první koncert BS v SSSR v roce 89´kdy Iommi zahlídl v předních řadách vedle všech generálů a maršálů jakousi štrekující babičku. :-))
jo
a díky za ty Sabbathy. Ono je vždycky docela loterie, co to je za knížku. Občas bývají ty překlady nic moc. A originál sice dám, ale není to pravý potěšení pod stromem u vody:)))
ty
AC/DC právě čtu. Je to paráda. Předtím jsem si dal Lemmyho. To je mimochodem taky paráda. I jsem se dost nasmál. Ty Judas dám po Sabbatech. Díky za tip.
Chystám se ted objednat tohle :-)
http://www.metalshop.cz/knihy/p/kniha-judas-priest-obranci-viry-daniels-neil-vol/
James: Jednoznačně nejlepší kniha o Black Sabbath co u nás vyšla kupuj. Je to zážitek hlavně pro příznivce opomíjené bezozzyovské kapitoly. Věnujou jí tam totiž stejně prostoru jako, kterému koliv jinému období s ozzym. A čtění - parádní. Stejně jako AC/DC maximální rock n roll nebo KISS bez masky
kompletuji
svoji sbírku knih o skupinách:
nemáte někdo:
http://www.metalshop.cz/knihy/p/kniha-black-sabbath-biografie-autor-popoff-martin/
Mě jde o to, jestli se to vyplatí koupit, jestli to není krávovina. Díky.
To Stray: Po 3 posleších "Headless Cross" musím uznat, měl jsi pravdu, tohle album je BOMBA
To Stray: No právě, že se orientují (novější tvorba) spíš na rock, tak jsem myslel že by to mohl být dobrý tip...
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek