PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Neboj, zkontroluju si to.:-)
Zaraz idem budík nastaviť na siedmu.
Humor si šetřte na zítra.:-)
DW - [26.6.2011 20:45]
Pochybuju, nebylo by vlastně co vymejvat. Takže mě to prostě baví jen tak. Supr...
MoRt: možná jen někdo vymyl mozek tobě:) Já to zkoušel, vzpomínám si, že Čokoláda byl ve svý době takovej rozcestník pro mladý lidi který si podle toho vybírali jestli je baví hipec nebo metal, ale pro mě je Gold Cobra jenom špatnej vtip kterej už v dnešní době v tomhle věku fakt nedávám. Pro zastydlý puberťáky možná zábavná sonda do dětství/mládí, ovšem v tom případě je pořád nejlepší dát si pěkně do sluchátek ty starý CD a užít si to se všim všudy. Ale Fredík a spol. prostě asi potřeboval na něco prachy, takže Rollin' Rolli... Očekávám, že to v MTV rozjedou na plný pecky společně s Ciley Myrus
Dlho o nich nebolo počuť a na novinke su celkom ostré gitarky + vyborný hopsavý rytmus. Na hitovku pasujem Douche bag :)
Je to fakt divný, buď lidstvu někdo nehorázně ve spánku vymyl mozky, nebo mě vážně poprvé od dob prvních 2 desek upřímně baví poslouchat LB:-)
Překvapení milénia.
Nemozem si pomoct,ale po x tom vypocuti ma to bavi viac a viac. Prekvapenie roka?
-nothing- - Gold Cobra [22.6.2011 20:24]
@nothing to pekne zhrnul, a s tým slova dávaji vety ma úplne rozbil :D
To netuším, který den. V pondělí dost možná ještě ne, uvidíme, o tomhle nerozhoduju.:-) Já jen hnětám těsto, jiní vytahávaj chleby z pece a řaděj je do regálů a při tom říkaj, to jsme si to dneska pěkně upekli. .-)
myslel som si :D Teda v deň oficiálneho vydania :)
Příští týden s velkou pompou. .-)
a kedy bude zavesená recenzia na metalopolise? :D
Gold cobra jsem uz napsal vcera. Celkem jsem si to uzil.
ešte raz LB
Dal by som tomu 7/10 ale bez toho, že by som do toho zahrňal textovu zložku, inak by to bolo o dosť menej. (Fuck, shit, bitch budme radi no :D ).
LB
Ono je to dobrý album, dobré riffy, konštrukcia songov je z polovice "ísť sa rozmlátiť sa do kotla" a druhá polka akože "balady". Ale hľadať v tom nejaký hlbší zmysel netreba. Ked už nie je čo počúvať a ostatné ma omrzí, tak si myslím že toto bude adekvátne si pustiť. Este by som sa dotkol debaty okolo Kornu. Ono Korni boli "mimo" kratší čas a ako ludia s nimi vypiekli. 250 000 predaných cd z Remember who you are je sakra málinko oproti ich prelomovým albumom. Cize je celkom realne, že toto isté môžeme cakat aj u LB. Ako som čítal zahraničné diskusie, tak vsade sa len kydá na LB. Hlavne teda na Freda.... + Som zvedavý na recenziu, dúfam, že sa tu objaví.
Len som zvedavý ,či to tu niekto zrecenzuje. :P tipujem to na straya alebo sickyho a známku tak 7 - 7,5 :)
Mame radost? Jo mame ;-). Zatial ma to bavi. 7,5/10 zatial.
v každom prípade si rád pospomínam na staré časy ked som ešte chodil na základku a dostal som poznámku od učitela telocviku,lebo som si vyspevoval text My Generation :-D.vdaka LB som sa dostal ku kapelám ako ako KoRn,SEpeulura a neskor k k tvrdším veciam...krásne spomienky :)
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek