PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Znovu jsem to sjel... safra, zase jako hrachy...
Ja len, že tá veta vatikánsku doktrínu vystihuje dokonale:-)))
V tomto pripade je lepsie neozriet ten blud... Ja som prepadol inym veciam, katolictvu urcite nie.
"ani nepozeraj a ver"
Snáď si neprepadol katolíctvu?
Wer> nie atriot s Gibsonom, ale patriot so Seagalom. To je iny film. Pozri a pochopis... Alebo radsej ani nepozeraj a ver.
Rakva dostal si ma... :) Ale myslim, ze chapes, ako som to myslel.
patriot s Mel Gibsonom? preco bol ten film zly? mne sa pacil :-) aj ked ja nie som asi (urcite) moc narocny divak :-) co na nom bolo zle? :-)
Seagal ma minimalne jeden, vylozene zly film... "Patriot".
Tak som si pozrel toho King Konga... Vcelku slusne, aj ked nebol som z toho na "vetvy". Najviac sa mi pacil ten usek ked boli este na ostrove. Domorodci, mesto, prehistoricke zvery, clankonozce, slimaky a hmyz... :)))) Potom to uz bola len klasika... No ale dobry film.
koscj: myslím si, že nelze říct, že úroveň kinematografie nějak klesá, kvalitních filmů vzniká pořád stejně...jen jsem si myslel, že Seagal nebude v takové krizi, aby příjimal roli v tomhle "filmu",protože zatím žádný jeho snímek nebyl podle mě vyloženě špatný...
Koscj: To myslis vazne, ze zralok vie cerit zuby ??? Nemal by si tolko pozerat ten Shark Tale a Nema ...
:)
Cockless Elegy> nad upadajucou urovnou kinematografie?
Mort8: Nejvíc jsem sral poslední dobou z nějakého filmu se Stevem klobásou alias Seagalem který zachraňoval Polské děvčátko...málem jsem uronil slzičku:-)))
Maximální,co jsem ochoten nepovažovat za divácké barbarství, je pustit si takový film s prostorovým zvukem přes projektor na plátno ;o)
Marigold: No neříkám že to v kině není fajn, ale já na to nemám prachy...doma mám 19ti palcový monitor a 5+1 ky takže to nebude zas tak špatné...naposledy jsem byl v kině na...ježiši to snad byl Návrat krále...
taky si myslím, proto si počkám, zvednu prdel a do kina se vypravím
Cockless Elegy::::jj, Komando, Predátor...To byli kua byjáki!!!! A Kobra se Stallonem a první 2 díly Americkýho Ninji s Dudikoffem. Dneska je to samej inteligentní a krásnej hrdina vítezící rozumem, ale ubalit někomu právě pokáceným smrkem a v druhý ruce mít rotační kulomet a kosit pluk nepřátel, to už ty srabi neuměj.
Cockelss: Koukat se na tenhle film doma nemá absolutně cenu ;o)
Rakva - [18.12.2005 17:30]
nie, cerit zuby vie aj zralok, no co z toho???
dreckus: já kingkonga páně Jacksona eště neviděl a do kina nepujdu, počkám si na něj v teple domova...ale něco na tom bude...za víc shlédnutí stojí akorát Komando a první Predátor:-)))
a kýčovité velkoflimy typu king kong nejsou na jedno shlédnutí? ;)
teda pokud by opičák chlemtal vlastní zvratky, tak bych se na to možná podíval i víckrát...
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek