PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Nesouhlas!JE TO BOMBA, totéž platí o Synchestra!!
physicist je nudna mrdka bez ohledu na takovy nebo makovy zvuk
Hudobne je Physicist výborný , len mu hrozne škodí ten zvuk . O tom sa viac krát zmienil aj sám Devin v niektorých rozhovoroch . :-)
ten physicist je slaby len pre teba predpokladam..
u mna je urcite v top 3 co som od mistra doteraz pocul
to HevyDevy : Chyba ! Ani mna spominany album nechytil na prvy krat , dokonca ani na druhy . Ale teraz by som dal zan aj ruku do ohna .
V Devinovej tvorbe je slabším albumom jedine Physicist , aj to iba kvoli spackanému zvuku .
jediny album od mistra, ktory som nikdy nepocul / vlastne raz hej a nic to so mnou nerobilo/ a v tej zaplave dalsich a dalsich albumov ani nejak nemusim
Mein Gott...
Darkmoor, Dalas - kokoti na druhou, netřeba komentovat. Ovšem když má někdo IQ a rozhled housenky, neměl by psát v hudebním magazínu.
Co se týče kvality recenze samotné... To je na Metalopolis normální, že se místo recenze desky píše recenze hudebníka? To je jak s BigBossem... Ach jo. Demence vládne světem. Mimochodem, autor recenze by mohl doložit své reference - jakým kapelám kde dělal mastering, co kde produkoval... Když se už cítí zodpovědný hodnotit takto práci jiných lidí. Ááááá! Jak může být někdo takové hovado?
Podepsán:
Hrdě nekritický Devin-fan
Ziltoid
Ziltoid by si recenzi určitě zasloužil ne?
Tak silnou skladbu jako Color Your World jsem v jeho diskografii snad neslyšel.. a troufám si říct, že v prougresifním metálu jako celku taky hezkých pár měsíců neuslyším něco lepšího.. ta skladba má prostě všechno!
Má 10 minut a přítom se absolutně nic neopakuje, úžasné muzikantské výkony, náročný zpěv, jak brutálnější pasáže, tak úchvatná odlehčená mezihra, která si svámi hraje jako lehký vánek přehupující se přes nadýchané obláčky :))), efektní riffy, chytlavá sborová místa.. na co si vzpomenete. Devin UMÍ stále psát hodně kvalitní materiál i přes častý odbyt z jeho dílničky a složit opravdu nějaký Ten ''progres''. Tahle skladba to dobře demonstruje..
Na druhou stranu zase jeho pokusy o vtipnou hudbu nejdou opakovat pořád donekonečna .. o tom zkrátka hudba není.. nu, je ale pořád alespon originální. Se vole to se cení ne? ;)))
všechno dobrý
P.S. "Mně"... (k prvnímu příspěvku)
Hanba mi...
cockless: Zkus to ještě prubnout. Já byl, bych pravdu děl, dost zklamanej. Ale po druhým, třetím poslechu to album rozkvetlo do netušený krásy.
Fakt to za to stojí, věř mi...
Mě se to hrozně líbí. Víc než Synchestra. Takový mix Alienu, Physicist, kapky Synchestry a ještě něco navíc...
Některý pasáže či celé skladby (color your world) jsou božské
Myslím, že recenze by se měla objevit i k albu, které recenzentovi úplně nesedí; už proto, že je od (patrně) významného interpreta.
Ziltoid(a) - po počátečním zklamání - hodnotím kladně. Je to sranda, ale obsahuje i dostatek silných momentů (prakticky v každé skladbě). Doporučuji.
já jsem si z hecu ziltoida poslechnul a nudí mě to...celkem jsem ani nebyl překvapený
Takže s recenzí na Ziltoid asi nemám moc počítat, ne-li?
Chápu zažranou averzi mnoha redaktorů, ale stejně mě to mrzí...
Vlasy
APU: na fotkách v newsletteru HevyDevy má potomek vcelku bujarou kštici tmavší barvy = z matčiny strany.
Jen ať si odpočine a zase nás někdy v budoucnu oblaží nějakým tím dílkem... pevně v to doufám :-)
Vlasy
A myslíte, že se Devinův prcek narodil už s vlasama? (Snad si tohle Devy nepřečte:)
Stačí, aby mu prcek trochu odrostl, to pak nebude o frustrace nouze... :-)
Nechtěl.
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek