OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Videl už niekto nove dvd? Akurat skončil posledný song a mozem napisat že "po piči!!!" :)
turné
Krabathor na turné, to bude opravdu bomba, a hlavně v jejich domovském klubu Mír v Hradišti-neskutečný.
SLÁVA! TŘIKRÁT SLÁVA! ŠESTSETŠEDESÁTŠESTKRÁT SLÁVA!!! Kdysi jsem si to tady od kohosi vypil, že jsem nechtěl kvůli Kraba jít na celý Brutal, ale do Prahy je to jasná věc!!!
Jen doufám, že pánové nazkouší ještě další věci, na BA jich bylo tuším jen asi 8...
KRABATHOR TURNÉ!!!!!!
JO!!!
Po 16.3.2015 CZ České Budějovice – Slavia (+ Mortifilia)
Út 17.3.2015 CZ Praha – Podnik (+ Dysandelium)
St 18.3.2015 CZ Ostrava – Barrák (+ Disfigured Corpse)
Čt 19.3.2015 SK Bratislava – Randall (+ Typhoid)
Pá 20.3.2015 SK Košice – Colloseum (+ Perversity)
So 21.3.2015 CZ Uherské Hradiště – Mír (+ Six Degrees Of Separation)
vinyl
Vinylová reedice debutního alba "Only Our Death Is Welcome..." tentokrát u MONSTER NATIONS!
Mortal Memories prvně na vinylu
U našinců NASPHYR REC. je aktuálně k mání vinylová podoba EP KRABATHOR - Mortal Memories, gatefold s novým obalem od R. Bartíka+ A2 poster, limitka 399 kusů...
Hobluj
http://www.youtube.com/watch?v=eihMMA8QyAw
já ti nevím, ale letos byl areál téměř plný už ve středu
To bych tam byl sám ;o)
taky si říkám, že je dají už na warp-up :)
To o ničem nesvědčí, Obíky mám rád a je to pro mě jeden z taháků BA, ale nedělám si iluze, O už nikdo velkým písmem nepíše ;o)
Norr: :) Asi ne, jsou psaní větším písmem než Obituary, tak by to mělo vyjít aspoň na pátek podvečer :)
Snad je nedaj hned na první den tj středu...
A je to tady... důvod k velké spokojenosti... kotel na BA bude nezapomenutelný...
Tak ted´už jen připravit nějaký kvalitní merchandise s motivy prvních čtyř alb :-)
KRABATHOR
A navíc v nejlepší sestavě své celé etapy...to je sen!
Only Our Death Is Welcome...
Koncík KRABATHORu na BA 2014 potvrzen !!!
Krabathor
Zlaté časy. Pamätám si ako som bol kedysi dávno v prdeli z videa k Pacifistic Death. Preto nejaké spomienkové koncerty k 30. výročiu beriem všetkými desiatimi. Ale úrpimne potom ako dopadol Krabathor už so Speckmannom v zostave, a potom čo Hypnos na poslednom cd skončili ako druhotriedny revival Behemoth, by som sa nového albumu v hocijakej ich zostave už radšej dožiť nechcel.
Tak to je úplně stejný, jako kdyby to nevyšlo.
comeback ?
Tak nabízí se koncertní comeback KRABATHORu, vzhledem k třicátému výročí kapely příští rok.
P.S. Na etiketě UNDERGROUND REC. vyšel remasterovaný koncertní záznam z metalového festivalu konaném v Radovesnici z 89 roku!
DIGI CD KRABATOR-Live Radovesnice II.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek