PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
panzerfaust!!!!!!!!!!!!!najlepsi albumik!!!atmosfera vsetko co ma byt!
nějak mi tam chybí ta mrazivost A blaze northen sky............ta děsivost Under a funeral moon........ta nelidská mrazivost Transilvania hunger...............
Týpek:D
http://i159.photobucket.com/albums/t130/helvetes_2007/KDOTOJE.jpg
gut, takze recenziu berem ako hotovu vec.to mi staci :))
:))
tak napriklad na minulej doske boli texty hodne nedelitelna cast celej nahravky, k novinke texty este "neleakli" + je tam zopar dalsich veci, ktore by som rad skontroloval
a o jake jine duvody jde?
tak potom preco? cekas na promo?
no ono zvuk je ten posledny dovod, kvoli ktoremu to robim
....ted jenom otazka, zda-li u darkthrone to neni jedno :-)))
ja sa snazim pisat recenzie z kvalitneho materialu, za ktory nepovazujem leaknute mp3-ky :)
ty radsej pis recenziu..
neironizuj ;)
mno, pouze v pripade pokud se tomu nekdo chce venovat, jinak chapu, ze jsou tu dalsi srdcovky - Running wild a z novejsich Soulfly atd.. :-). f klidu.
Posledni 3 alba od techto borcu me docela bavi, ale souhlasim s tim, ze to neni takove umeni jako treba vyse uvedene srdcofky,,,
mno, má to ještě cenu?
Cernokneznici vydavaji albumy, jak na bezicim pasu ... nehodla se tu nekdo tomu venovat... vzdyt jsou kult prece... myslim.. ze idelani by byla forma souhrne recenze alb resp. alboveho profilu.. viz treba Motley Crue(vyborny napad) ... tyhleti punkaci by si to zaslouzili ... i kdyz je to opravdu takova koza kozenka rohata...
bude recka na F.O.A.D. ?
KVLT :o))
http://youtube.com/watch?v=XdETLii7sIY&mode=related&search=
jsem narazil na docela zajímavý klip :oDDD
ovsem u skupiny desexult zkratka znamenala "Soon Our Demo Finds Our Album Deal" (coz se ovsem evidentne nikdy nestalo:) )
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek