À TERRE - Embrasser La Nuit
Nebezpečný sludge, doom, post metal s nádherně kanální francouzštinou. Zahulený zvuk a dusivé nálady, až se z toho svírá hrudník. À TERRE mě na první poslech dostali, uvidíme jak trvanlivé to bude.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
panzerfaust!!!!!!!!!!!!!najlepsi albumik!!!atmosfera vsetko co ma byt!
nějak mi tam chybí ta mrazivost A blaze northen sky............ta děsivost Under a funeral moon........ta nelidská mrazivost Transilvania hunger...............
Týpek:D
http://i159.photobucket.com/albums/t130/helvetes_2007/KDOTOJE.jpg
gut, takze recenziu berem ako hotovu vec.to mi staci :))
:))
tak napriklad na minulej doske boli texty hodne nedelitelna cast celej nahravky, k novinke texty este "neleakli" + je tam zopar dalsich veci, ktore by som rad skontroloval
a o jake jine duvody jde?
tak potom preco? cekas na promo?
no ono zvuk je ten posledny dovod, kvoli ktoremu to robim
....ted jenom otazka, zda-li u darkthrone to neni jedno :-)))
ja sa snazim pisat recenzie z kvalitneho materialu, za ktory nepovazujem leaknute mp3-ky :)
ty radsej pis recenziu..
neironizuj ;)
mno, pouze v pripade pokud se tomu nekdo chce venovat, jinak chapu, ze jsou tu dalsi srdcovky - Running wild a z novejsich Soulfly atd.. :-). f klidu.
Posledni 3 alba od techto borcu me docela bavi, ale souhlasim s tim, ze to neni takove umeni jako treba vyse uvedene srdcofky,,,
mno, má to ještě cenu?
Cernokneznici vydavaji albumy, jak na bezicim pasu ... nehodla se tu nekdo tomu venovat... vzdyt jsou kult prece... myslim.. ze idelani by byla forma souhrne recenze alb resp. alboveho profilu.. viz treba Motley Crue(vyborny napad) ... tyhleti punkaci by si to zaslouzili ... i kdyz je to opravdu takova koza kozenka rohata...
bude recka na F.O.A.D. ?
KVLT :o))
http://youtube.com/watch?v=XdETLii7sIY&mode=related&search=
jsem narazil na docela zajímavý klip :oDDD
ovsem u skupiny desexult zkratka znamenala "Soon Our Demo Finds Our Album Deal" (coz se ovsem evidentne nikdy nestalo:) )
Nebezpečný sludge, doom, post metal s nádherně kanální francouzštinou. Zahulený zvuk a dusivé nálady, až se z toho svírá hrudník. À TERRE mě na první poslech dostali, uvidíme jak trvanlivé to bude.
U retro hevíků je klíč jednoduchý: buď to kopne, nebo ne. U těchto Švédů je situace ihned jasná. Příjemně dobový zvuk, přesvědčivý projev, jednoduché háky a príma veteránská atmosféra. Výsledkem je žánrově trve kolekce, kterou člověk vděčně vdechne.
Ejhle, špičkový německý debut našťouchaný bravurním technickým DM. Má to dost valérů, skvělou balanci mezi melodikou a zrůdnou agresí, zábavný vokál a explozivní basu, která evokuje klasiky žánru. Němci působí dojmem, že se pro první ligu narodili!
Košatý technický death, agresivní náklepy střídá progresivní hravost a přestože se jedná o brutální formu death metalu, je to i dostatečně čitelné. Povedený zvuk dává vyniknout všem instrumentálním parádičkám. A tempo je většinou zabijácké. Palec nahoru.
Tento šťavnatý mix proto-black/deathu s thrashovým zurvalstvom, nasratosťou a rýchlosťou sa mi veru pozdáva. Švédom to krásne hrá, tento debut u slovutných Century Media sa veru podaril.
Nové album skotských MOGWAI opět těží ze soundtrackových zkušeností skupiny, ale současně je cítit snaha vrátit se k postrockovým kořenům a především po produkční stránce ostřejšímu soundu. Tady bude co naposlouchávat.
Postmetalový koktejl, ve kterém je namixováno hodně rozdílných vlivů, od DEFTONES přes náznaky TOOL až k post rocku či dravému i melodickému post hardcore. Trochu zvláštní koktejl, ale říz to rozhodně má.
Vložit diskusní příspěvek