PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
dalas: tys mu snad rozumnel??
Dej si pohov nebo bude bany bany!
Co ty vidis ci nevidis-me to doskonale curaka obchodi a tvoje svajcenegerske svalstvo taky!!!!!!!!!!!
Kto by sa nebal...
Skoncite prosim s Offtopicom...
i ja bych se bal zoči-voči, a to uz je co rict.
Už ťa vidím, ako mi to hovoríš zoči-voči, geroj.
to Martin L.-tebe zas zajebava ze stredoevropskeho klimatu-zatuhnul ti mozek
Nič proti Running Wild, občas si ich pustím aj dnes, ale tebe chlapče v tých Aténach z toho tepla evidentne zajebáva.
fuck off Clusoe,fuck off Dalgliesh-do Osvetimi s nima-LONG LIVE RUNNING WILD
Klasa!
Proste klasika od klasiku zanru.Running WIld jsou stale skveli...
Lead or Gold!
famozrejme bubedni epstet .... to jsem celej ja --- nicmene a jelikoz jsem prezil 16 atentatu od byvaleho sef inspektora Dreyfusse bez problemu si budu stat i za svoji boznamkou ohlevne running wild ::::)))))
ááááá pan dalgliesh je hudební estet který přesně ví co je třeba poslouchat a čemu se vyvarovat.Proto v "zájmu" čistoty hudby by tu měla být komise která by filtrovala co se má poslouchat a co ne.Myslim že v popu tuto roli už nějakou dobu suplují rádia, ale v metalu je tu zatim mezera tak rychle něco vymyslet...!!
Co se tyce spojene evropy stotoznuji se s britskym videnim a z hudebniho hlediska taky. A no z prevetivnich duvodu bych okamzite uzavrel hranice pred veskerou kontinentalni "heavy" tvorbou. Nase mlada demokracie asi neni jeste tolik vyzrata aby mozky hudebnich posluchacu byly schopny odolavat privalu hudebni braku valiciho se k nam z nemecka a jeho satelitu. Posluchaci by nejprve meli dostat sanci seznamit se s hudebni historii od beatles, velvet under., floydu, clash, cure, joy div., sisters, fields, iron maid., death, voivod anathema type o negative, atd atd a pak by snad byli schopni odolavat hudebnimu patosu ktery reprezentuji podobne sragory jako napr rolf kas.kai hansen a podobni mistri nejen speed metaloveho remesla.
A jaká!!!!!!!
a tak se zrodila legenda...
Gates Rules !!!
Se slzou v oku vzpomínám na tuto desku kterak jsem to nahrával na polské radiostanici. A od prvního záseku mě to dostalo. Pravda když jsem si to nedávno pustil (a to z CD) byl jsem ohromen v jak mizerný kvalitě bylo to album nahrané ale jako debut Rock n Rolf udělal nesmrtelný album.
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek