OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Nikoli auto, nýbrž aurou..
Ale není mi stydno tvrdit, že se mi názor od prvního příspěvku změnil. Inu umím flexibilně měnit pohled na věc a to je jedna z mála věcí, z kterné mohu být potěšen..
"Myspace is something I despise and so are the fictional "friends" that go along with it. Why would I partake in this? When I say I hate something, it means I really hate it."
a ja ze preco thorn nema rad myspace :)
" You're wearing a sweater that stretches down to your feet. What color belt do you put on?
frost "
:D
tesne vedle...
http://xasthurnews.blogspot.com/
http://www.hydraheadlines.blogspot.com/
imho nejlepší bm image mají velvet cacoon :-)
auto kult? To je teď nový termín v BM zinech?
Malefic..
Dovolil bych si tvrdit, že ve chvíli, kdy by se Malefic prezentoval v emo triku s čírem, tak atmosféra jeho hudby pujde do prdele, stále je zahalena jistou auto kultu osobnosti :-).
A teď k tématu - jak ti na sun O))) připadal?... Čirá zvědavost a zajimá mě i jeho, konkrétně jeho, výkon...
No praveze aj rozhovorov z Maleficom je dost (staci pozriet na metal-archives.com), taky Kvarforth je na slovo skupejsi :)
Mne je to jedno, ale XASTHUR rozhodne nie je nejaky pripad kapely, ktora si buduje image "uber alles".
ja teda nevim, jake informace jsou o nem na netu, ani jsem s nim necetl zadne rozhovory, ale jeho fotky mi přijdou na stejné vlně jako zmíněné kapel (např http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6f/Xasmalefic.gif )
a propos, zrovna tyhle kapely povazuju za ty "sympaticke" i po strance image.. skutecni kasparci jsou imho prce jenom jini :)
chcel som len povedat, ze malefic/xasthur maju daleko od bm projektov, kde je imidz takmer rovnocenny hudbe (ako napr. shining alebo povedzme "manifesty" heresi)
čiže niečo ako "sebevraždy, corpsepaint a minimální informace"
no mimo podium mi prisel jako hodne ticha spinava manicka
súvisí to s tým, že som videl, že si nebuduje žiaden "krehký imidž"
:)))
ehh, jak to s tím souvisí?? ty ses s ním snad ve vídni bavil nebo jste pak někdy zašli na frappuccino? :)
(podotýkam, že som Malefica videl aj osobne)
není
Nepochybuji o tom, že dost možná pracuje jako svářeč. Jde o image, které si dělá a to je křehké...
"sebevraždy, corpsepaint a minimální informace o Maleficovi - když tedy vystoupí se Sun O))), je to šok.."
co je toto za blabol? o Maleficovi mas tolko informacii, kolko chces, vcetne praveho mena a toho, ze stale byva u rodicov :-D
rolo: hezký měšíček
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek