OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
to David Chastain: A cudujes sa mu ked dojdes na koncert Manowar v ruzovom prsiplasti?
:D :D :D
:))
Na koncert Manowar jsem se nechal přemluvit jednou a byl to hnůj! Absolutní dno současné metalové scény. To nejde popsat, jak jsem se tam cítil, když vedle mě mával dřevěným mečem
blázen s plechovým kbelíkem na hlavě. Asi po 20 minutách jsem v šoku odešel. Fanoušci Manowar, to je silné kafe.
Já osobně to tedy asi neumim.:-)
Hudbu, které člověk fandí, nemůže brát s rezervou.
Já je beru s rezervou. Ty pózy ten image to nelze brát vážně. A že nic zásadního už nevydávají? Zrovna u nich nic nečekám takže nejsem zklamaný :-) A od Kiskeho už nečekám už vůbec nic. A právě jeho potenciálu je škoda. Keepři byli geniální!
Nemám. Pro mě to je dvacet let umělecky mrtvá kapela, které nevěřím ani notu. Paradoxně vše co vyšlo před tímto nemožným časovým úsekem mám na originálech.
Stray: máš k Manowar silnou averzi a to tě vede k unáhleným úsudkům! Taky od Kings Of Metal nepovažuji Manowar za extratřídu ale nové album není odpad i když asi nebudeš souhlasit. Ty to ale nechceš slyšet.
jo všiml jsem si toho až po odeslání a to už nejde opravit ty citlivko!
Pořád lepší chaotická kariéra jakou má Michael Kiske než s úhledností Manowar ládovat do fanoušků bezcenný brak, který jeden po druhém každému ujasňuje pevné spojení s vlastními kořeny. Debilové.
Na druhou stranu ty vynikáš v pravopise:-)
No můj názor je že Kiske je takový německý Láďa Křížek. V podstatě vynikající zpěvák ale jeho kariera je velice chaotická. On nikdy neměl jasno kam směřovat. Proto neni nijak zaměřen a v ničem neviniká. Škoda.
awfrcvfd
Michael Kiske..?
M.Kiske byl, je a doufám, že ještě dlouho bude vynikajícím zpěvákem, který umí vždy citlivého posluchače potěšit.. a jak sám dokazuje - je zcela jedno, o jaký hudební směr se jedná. Jak je to možné? Odpověď je zcela jednoduchá a logická. M.Kiske je totiž opravdu vynikající zpěvák.. ať se to někomu líbí či nelíbí.
este stale vcelku dobry a napadity album... vzhladom k tomu co ma prist :(
kiske
kiske je vyborni spevak moj najoblubenejši milujem hells snim a ani mne sa tak nepači tento album ale jeho hlas spravi aj z takehoto albumu vyborni
Chystáte se psát o Kiskeho "novince" ?? Kotlíkářské provedení hells se mi líbí :-) Jeho písně u Helloween mám nejraděj
Edna: nesmis to tak hrotit, ja dal Man-Over-Um taky po deseti...
...
...
...
rozpocitano do vsech alb:))))
no jasne, nam truematlakom sa paci len dvojkopakove ra ta ta a pekné choráli riadne vitiahnute za gule až k nebeským víšinam...okrem toho je to fšetko len zasrany šit :)))
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek