OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Co takhle zabejat na Brutalu, Devin je tam a rytmická sekce FF též,tož to by bylo skvělé nééé.
Dalas: supeeer.
Recenze City se plánuje
rolo: Niečo na ten spôsob, len oveľa intenzívnejšie :D Prvý album, ktorý som si kúpil. Metal Mind originálka za cca. 250 SKK. Potom som to vložil do Walkman-a a svet sa stal iným...
City je tlaková vlna
Celkom vážne
tu chýba recenzia na CITY!!!!
Práve to počúvam a je to neskutočná pecka, dal by som kľudne aj 15 z 10 možných bodov :DDDD
Je to úplná paráda.
Nic nema nad live prevedenim titulky THe New Black z Download festu 2006. To dvd si asi kupim !!
hehe: Devin Townsend - vokály, spev...by mě zajímalo jaký je v tom rozdíl (resp. jestli tam neměla být třeba kytara)l
Uvazoval jsem o tom,ale vcil uz bych se na to mohl tak akorat vy... Next time !!!
nechceš to tu dať ešte zo dvakrát?
nevim co vsichni resite , novy SYL je vynikajici
tak trochu zapominate na prvni vec HEAVY as...
no a jeste jsem slabou -jakoukoli desku od devina
neslysel !!!!!!!!!! Takze komu se to nelibi at si ....
nevim co vsichni resite , novy SYL je vznikajici
tak trochu zapominate na prvni vec HEAVY as...
no a jeste jsem slabou -jakoukoli desku od devina
neslysel !!!!!!!!!! Takze komu se to nelibi at si ....
v pohode... som zvyknuty
myslim ze schnoff uz bude teraz spokojny, len tie zatvorky si mohol napisat takto (....), inak sa vazne obavam o tvoj mentalny vyvoj ;-)
sorry za offtopicovanie...
no vidis
toto ked uz niekoho trapi tak ja neviem... ok ak ti islo o to znechutit moj prvy den tu na MP / mohol som to napisat velkym pismom??? prepac... / tak sa ti to podarilo... neviem co k tomu ine povedat...
...a je to tu...
permanentne zapnuty caps lock poukazuje na mentalne nevyzralou osobnost... jsem nekde cetl... nevim, jestli je to pravda...
MA NIEKTO PROBLEM S MOJIM "CAPSLOCKOM" !?!?!
schnoff - a čo keď to bol zámer? možno je caps lock HevyDevyho kamarát
každopádne súhlasím, že SYL stále zupr gút!
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek