OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
oprava
NEGATIVNÍ :-)
Dalibore
kritika je fajn, můžeš se z ní poučit :-) a tim pádem se zlepšovat :-) takže bych fakt byla vděčná za každej negatovní názor, kterej je tady napsanej :-) ale abys věděl, mně se Back Again líbí :-)
Moravius
Čauky všem.Myslím ůplně všem.Díky za vaše názory.Je jasné,že se nemůžem líbit každému.Co člověk,to názor.Můžu ale říct,že ty kritické jsou dobré.Aspoň víme,že někoho štve co děláme a proto tak ponižuje.Jen tak dál.A všem zbylým chci poděkovat za podporu.S pozdravem"hudbě zdar a speedmetalu zvlášť"
Budte radi, ze jsem se do te diskuze nepridal ja!!!!
Kudrnáč se již odmlčel? Nejspíš šel prznit jiné kapely, neboť toto jest jeho hlavním smyslem života. Anebo ho potkal naživo objekt jeho prznění a udělal z něj objekt namrtvo. Konečně. Neboť speed metal je věčný a jeho odpůrcům není souzeno dožíti se věku vyššího.
Podporujte heavy metal, hlavne na vesnicich!! Fandim vam!
tak. a to same doporucuji vsem ostatnim inteligentnim tvorum...vyhnete se tomu
smrt kudrnacum!
Kudráč je asi frajírek, co sežral všechnu moudrost světa a existuje v plném rozsahu pouze jako přezdívka, protože kdyby to byl člověk z masa a kostí, nepřežil by ve volný přírodě ani deset sekund, to přísahám. Tak to ty debile neposlouchej!!!!
septic: protoze jsem gay a prodavam kozene vesty v dolech :-)
Kudrnac: Dalibore, muzes mi vysvetlit proc tady blijes na svou vlastní tvorbu?
Jo a jeste jsem se zapomnel zminit o vedomem vykradani ostatnich kapel - napr. Helloween - Victim of Fate apod. Ale kdyz ma na to nekdo zaludek... :-) Tak, snad to kluci nemysli tak vazne, alespon doufam ani trosku tak, jak vypadaji na tech fotkach (pekne homo/vidlo/kozena vesta kolaze). :-))
:-D :-D :-D
Kudrnáč je zmrd!!
Koolacc vs web
A to je ten pruser. (muj nazor)
no a treba mne se jejich web libi ...
ale hudba pravda nicim nezaujala
svuj nazor jsem psal uz na jinem webu, pisi i sem:
Stahnul jsem si ukazky z jejich (uz tak otresne vypadajiciho) webu. Kdyz uz se kluci rozhodli, ze teda zalozi tu pravou true metalovou kapelu, tak si taky meli pozvat nekoho, kdo by jim:
1. bud nahral zive bici
2. slusne naprogramoval automat
Vysledek je totiz KATASTROFA (a to je hodne slabe slovo). Celkove se da rict, ze hudba je nemastna/neslana a do nahravek kapel jako Stratovarius, Rhapsody ci Luca Turilli nema ani zdaleka. Pokud chlapci budou pokracovat dal touhle cestou, tak tady mame opet dalsi "skvost" vedle uz tak otresnych zabava-spolku jako jsou Rimortis, Salamandra nebo Power 5.
Zaverem bych se pozastavil nad tim, za co vsechno je cesky clovek/buran schopen utratit sve tezce vydelane penize: Napriklad za tohle demo/CD, ktere ma kvalitu demo nahravek urcenych pro vlastni pouziti a nebo napriklad jak jsem se docetl o jine nejmenovane kapele, ktera uz dokonce prodava (!) na vypalenem CD i svoji zkousku ze zkusebny. Lidi, stydte se.
muzika salamandry - dovolte abych se zasmal
muzika moravius - muze to byt lepsi?...tezko
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek