OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
DARK FUNERAL na Winter Assaulte ani nebude.
Zdroje si pôjdu na Winter Assault a ja budem pekne sedeť doma. Nemôžem ísť ani na Dark Funeral... No uvidíme čo prinese 1. ročník Winter Assaultu. Zdar metalu, metalisti!
Ad Archangel: Díky, to jsem nějak přeslechl. Každopádně Mayhem bych stejnak přetrpěl jen kvůli tomu jejich původnímu hracímu času.
yossarian - [14.8.2006 13:50]
to kto je na tej fotke? Neni to niekto s Fobiazine?
vike - [14.8.2006 12:52]
to teda jo!! :)
http://www.g-inter.cz/_install/_brutalek/IMGP4247.JPG
vikouši a co na to říkali doma?
septic : nekdo si na DB stezoval, jiny je chvalil... podobne i s FF a dalsima kapelama... trochu to nechapu, protoze pokud meli dobry zvuk, tak zive jsou super
co to mel Shagrath za fracek... a kde ma nalakovane nehty? No ti to teda museli odflaknout:(
mordůrek - [14.8.2006 13:02] Ten ktoreho cenu neurcoval pivovar? :D
heh no na dimmu sem si šel radši sednout k vyprázdněným lavičkám a konečně si trochu vychutnal ten patok v kelímku
a co Dimmu Borgir, vypravejte prehanejte!
nj byt intelektualnim metalystou neco stoji :-)
hmm, přestože jedna skupina vypadla, hráli nakonec EPHEL DUATH o hodinu později než měli, tu sobotní noc to bylo trochu moc natahovaný
Ešte tam mal byť istý faktor najebanosti MAYHEM, ale to nemám potvrdené :-)
ale zaujimave je, ze sa poposuval opacnym smerom jak by clovek cakal:)
FFTN - [14.8.2006 10:47]
nedorazili Onslaught, a preto sa cely program poposuval
ohlasili to tesne po vystupeni Gorefest
bratia jsou hovädä
Jen k tomu upálenýmu stanu - loni provedli úplně stejnou věc bratia ze Slovenska, v neděli ráno se jim ho asi nechtělo skládat;) Bohužel jsem měl svůj stan asi metr od tý jejich pochodně, takže jsem taky urychleně balil;)
Mně se nejvíce líbili GOREFEST - absolutní profíci, super zvuk.
Pak následují NAPALM DEATH (to samé), u MORBID ANGEL mi přišel zvuk trochu mdlej, ale taky dobrý, a mile mě překvapili FEAR FACTORY, kteří mě posledních pár let už moc nebaví, a TEXTURES. Taky ROOT byli vtipní, ale třeba SANATORIUM, na který jsem se těšil, mě zklamali dost. A DIMMU BORGIR, to byl dle mého absolutní propadák. Celkově ale super akce; až na ty fronty, samozřejmě.
P.S.: Nevíte někdo, proč hráli Mayhem až tak pozdě? Já nevěda, že vystoupení přeložili na později, odešel jsem si v domění, že nedorazili, lehnout.
maslo, posli to uz!! :))) anebo to hod vsechno nekam na ftp jestli muzes.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek