OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
tak som to aj myslel :)
tym planovanim som skor myslel uz dnes de facto 'hotovu' trojku.
V sobotu jsem se díval na jedničku a i když je vlastně docela o nietzschem, tak jsem se celkem bavil. Hlavně díky Deppovi a Geoffrey Rushovi a jeho pirátské opičce.
Thorn : Nesouhlasil bych s tvrzením, že se jedná o "poctivě naplánovanou trilogii". Nebýt nečekaného úspěchu jedničky, tak další díly nevzniknou ani náhodou. Čiliže se jedná spíš o přístup "zkasírujeme publikum, dokud je ochotný sypat"" (vzor Matrix) :)
celkom ok rozpravk, asi si aj predchadzajucu cast pozriem :)))
Ja by som namiesto Blooma angazoval Davida Hasselhoffa. Bola by sranda a navyse je to herecky majster.
septic: myslím, že napríklad Troja bola dosť nechutná aj bez Orlanda.
A to že hrá teraz všade? Je predsa Orlando Boom!
zo Studenkovou nie :-))))
Kramár je slabučký ;o)
kam sa takýto "herci" hrabú! zlatý Maroš Kramár a Ďuro Kukura!
Bloom mi svým neherectvím znechutil už hodně filmů (Trója, Království Nebeské, Černý Jestřáb Sestřelen... ostatní jsem díky němu vynechal) naštěstí piráti se i přes úvodní cukrovinkové scény zachránili a nepustili tohoto heartbreakera s mimikou Stevena Seagala a charizmatem Chucka Norrise příliš ke slovu (když nemluví, nevadí mi).
Namiesto Blooma by som tam angažoval Suchánka (bola by to vačšia groteska).
Alissia: tak predevsim Deppa a Blooma snad ani srovnavat nejde... Depp má v pirátech osobitý ksicht, ale přesto hraje roli. Bloom nehraje, je jen sám sebou... bohužel.
Ked uz tak najlepsi vo filme je Kapitan Jack Sparrow.Vsetci si myslia ze Orlando Bloom je najlepsi(lebo najlepsie vyzera,teda aj podla mna)ale omnoho lepsie hra Johny Deep nez on.A Keira bola tiez fajn....
Super!
Ja som bola na Piratoch z Karibiku prvy krat a bolo to super.Kedze ja som nevidela 1 tak som nevedela o co sa jedna a ako sa volaju,myslela som si ze je to blbost,ale odvtedy co som videla 2 tak som zmenila nazor.Bol to uzastny film,(uz som videla aj 1)oproti jednotke mal viac efektov a viac stavy.......proste uzastny film!!!!!
az teda na Blooma, ktery me opet presvedcil o tom, ze je tezce stravitelny...
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek