OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
pre mňa bolo nesmiernou úľavou, že KoK nepridávali ;o)
fešák čo?
jj, to bola pre mna vcelku sklamanie, ze nepridavali...
hehe, na frosta som mal priamy zaber :))
Keep Of Kalessin 100%!!!
A neviem, či neboli lepší ako Satyricon! Čo to čítam, že Obsidian C si šetril prsty?!? Na Satyricon? Satyricon nikdy nehrali tak rýchlo ako KOK! Obsidian C makal ako fretka, jeho pravačka sa mykala ako besná! Mne bolo práveže ľúto, že ich metláci spod pódia nevytiahli späť. Satyricon som si užil, akurát mi vadilo, že Frosta som ani na sekundu nevidel. Filthgrinder sa, samozrejmeže, hral - ako spomína predprispievateľ, bol to 1. prídavok. Výborný koncert, dodal energiu na 3 týždne :-)! A to sa blížim k 40-tke! Nie telesnou teplotou, ale vekom. :-)
Ne,ne.Nebyl jsem ve Vídni! Jsem popleta a poplet jsem si report... Omlouvám se!
omlouvám se :(
Jižíkova vysmiata tvár mohla svietiť medzi tými znudenými, debilnými, zafajčenými Rakúšanmi? Také sklamanie.:o(
do Viedne na Satyricon a nebol si? to Rudimu nehovor, bol by sklamany! :)
to taky
jiziku, stay helloween
Ach jo, taky jsem chtěl jít...vzlyk
to hej, frost vie hlavne na fotkach a v klipoch hadzat lepsie ksichtiky :-)
aj tak bol najkrajsi pohlad, ked vsetci 6 si mierumilovne metlili pocas Pentagram Burns, to bolo nezabudnuteln ;)
a Frost imho jednoznacne natrhol Hellhammerovi rit
rolo>nemas za co ;)
mňa playlist určite zaujímal, díky!
Filthgrinder sa hral ako prvy pridavok
ak by niekoho zaujimal playlist KoK:
1. dake trapne intro :)
2. The Wealth of Darkness
3. Crown of the Kings
4. As Mist Lay Silent Beneath
5. Winged Watcher
6. Come Damnation
"Filthgrinder" vo Viedni samozrejme hrali.:o)
Honza: Ty si bol vo Viedni?
Mám pocit, že z Rebel Extravaganza zazněla pouze skladba Supersonic Journey...Tedy nikoli Filthgrinder. Podařilo se mi ukořistit i playlist a opravdu tam figuruje pouze Supersonic Journey, jako jediný zástupce zmíněného alba...
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek