PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
mam za sebou poslech uvodni titulni klipovky, a myslím že do týdne ji budou hrát na impulsu nebo F1 :-)-
Nové video:
https://www.youtube.com/watch?v=x09sTIjual8
Conjuring the dead
Novinka se poslouchá velice dobře. Chce to sice řádně naposlouchat, ale pak to stojí za to....
Nové album Conjuring The Dead vyjde 8. srpna. Bylo natočeno v Mana Studios na Floridě a producentem byl Erik Rutan.
Helmuth: "For over two years we worked on the nine compositions. We got every arrangement to the highest audio potential, added a lot of new, haunting, and compelling structures/ rhythm parts and tritone intervals. We decided to record in the USA this time. The combination of European Metal's cold and sick elements crossed with an American brutal sound was the master plan. We're on fire! Expect more shredding, more magick, more of everything."
Jo ale kde bych s Reaperem nesouhlasil, to je hodnocení Bluhtsurm Erotika. Tahle skladba se mi tedy do vkusu trefila a pro mě je to největší pecka Belphegor vůbec. Ale jak říkám, věc vkusu.
Věc vkusu.
určite nie
Jo, jsou v pořádku, jen se mi zdá, že maj tak 25% fakt pecek a zbytek celkem šedého průměru, co člověku jen tak prosviští ušima.
Prostě cirkus:-).
Belphegor jsou po hudební stránce naprosto v pořádku a zvrácená image + texty k nim prostě patří. Ta fotka mi připadá jako vcelku přirozený předchůdce toho, co následovalo a stále následuje.
Jelikož jsem se tak zběžně zajímal o lyriku Belphegor, ta fotka mě ani nepřekvapuje. Mám pocit, že už názvy jako Lucifer Incestus ukazují, že co se týče sexuality, budou tam nějaké odchylky od normálu. A tihle lidi často oscilujou mezi několika projevama netradičního sexuálního chování. Nicméně, když daj dohromady všechny ty pecky co Belphegor za svoji kariéru nahráli, dá se dost dobrý koncertní set sestavit.
Bomba! No jo, jak to řekl kdosi z Queensryche (ve vztahu k fotkám na Rage For Order), člověk by si to měl hlídat už od počátku. Tohle je ten samý případ jako Celtic Frost na Cold Lake
Slušné peklo tá fotka.
odkaz, pardon
http://www.metal-archives.com/images/3/6/4/6/3646_photo.jpg
Tak nám belphegor natáčejí nové album, bohužel ještě nemají název :D
Nicméně mě trochu pobavilo, když jsem našel tuhle fotku - Helmuthovy hudební začátky ve skupině Speed Limit (1988, druhý zprava) :D
hah, opět výtečně, ale na NT se to přesto nechytá ;-)
Název nového alba - Bondage Goat Zombie ... ehm :D
to Krieger
JJ, to si tak sedím v hospodě, říkám si, že ten člověk má pěkný tetování na rukou, jedu na Brutal, jdu se kouknout na Belphegor a zírám, co dělá na pódiu ten člověk z tý hospody :-D
Eledhel
Jen bych rad podotknul, ze novym baskytaristou belphegor je byvaly clen ceskych Eledhel Astharte! Urcite by to stalo za zverejeni, je to proste narez :) Astharte u Belphegor a Marthus u Cradle of filth
Parádní nášup kterej pročistí hlavu.
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek