OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Psychopathy Red -ted jasne slysim motivy z Angel of Death a Circle of beliefs - verim, ze me jeste nekdo s necim doplni.
ti jsou fakt druhej motorhead se vsim vsudy (a vlastnim ksichtem teda :)
Nová skladba SLAYER - bude na desce 2009
http://www.youtube.com/watch?v=ub2RGIWw5cM
Slayer rules!!!
No Slayer bolo proste peklo...Dokonale som si ich uzil z druhej a neskor z prvej rady...In Flames boli fasa ale Childrenu chybala podla mna chybala vacsia energia...Viac sa mi pacili na Wackene2004,to bola pecka...Kazdopadne Slayer ukazali,ze co znamena Slayer...Je to proste Cult!!!
VÍRA
Navštivte stránky, jenž Vám změní život !
www.tatra-s-bananama.wz.cz
Ta jediná správná víra.
Chce to číst MP Herald (sloupec vlevo) SrabaLamo, tam upoutávky na připravované zájezdy a koncerty zveřejněny jsou a s dostatečným předstihem. Takže buď ve střehu...))
LIVE ROKU 2006 !
nic ine ma nenapada, iba napisat ze urcite islo o najlepsi koncert roka 06!!!!
slayer s lombardom zahrali koncert v takom nasadeni v akom som ich este nikdy nevidel a to som ich vydel asi 5x! skladby boli nabite obrovskou energiou a agresivitou az ma zamrazilo, podstate zahrali vsetky skvosty a z noveho albumu tri pecky!
inak milym prekvapenim bolo pre mna vystupenie svedskych IN FLAMES hrali skvele ich koncert bol cely v obrovskom tempe a skvelou atmosferou..children hrali v pohode proste lepsie zlozenie si slayer ani vybrat nemohli.
PS_hadam vyjde turne megadeth,testament,anthrax,exodus uz teraz sa tesiiiim.
Kruci-písek!!!
Může mi někdo k sakru vysvětlit jaktože ste mě o tomto krasnem koncertu neinformovali driv nez zacal?????????
slayer
proste slayer zas nesklamali hrali v plnom nasadeni a rychlost skladieb bola pekelna! peklo bolo aj v hale taka sauna a cigaretovy dim uff ale koncertat stal za to...lombardo bol v starej forme a slayer dokazali ze pravom patria na uplny vrchol!
milym prekvapenim bol pre mna live in flames uzastny koncert fakt krasa!
Bych tam taky chtěla býýýt:((
Byl jsem na SLAYER v prosinci 94 v Ostravě s MACHINE HEAD, na podzim 98 se SOAD a teď a vždy "Seasons In The Abyss" hráli...
rudi> slayer som videl dvakrát a seasons ani raz nehrali (v tej ostrave som vtedy nebol). mám aj zopár live bootlegov a seasons je iba na jednom, aj to iba v okresanej verzii....
@crust
tak něco říkal, ale já jsem to jméno zas zapoměl ... :)
Identitu toho typka co hral misto Jespera se nikomu rozlustit nepodarilo? :)
vzkaz je Máslovi...:))
Dva roky dozadu hej, ale to som tam chýbal. Takysto studiové album s D.L. je až letos - tedy v plné parádě. :))
jasné, že hrali, vždy ju hrajú
Skôr by som povedal, že hrali.
a tam nehrali Seasons?
11.6.2002 v Ostrave- Vítkoviciach napríklad.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek