PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Nový Incubus neví vůbec špatný, ale rozhodně bych netvrdil o minulých albech že byly špatné. S.C.i.E.N.C.E a Morning view jsou naprosto vynikající.
ach, toto je moje osobne najvacsie sklamanie roku 2006 :( chlapci sa prilis zamilovali, ked spievaju tolko o tej laske a su tak romanticki :( fuj zle mi je...
imho zrovna Dig mi pride dost vatovo rozvlacna a nudna... zato taka anna molly je presne to, co od incubus chcem pocut (skoda, ze nie aj castejsie)
Za tu sepku se omlouvam...jeste jednou jsem si precetl recenze a libi se mi....jen ty ohlasy v diskuzi....trochu sem si to spletl....chapu z konce rec na arise ze bude jeste chaos AD a roots??? na ty jsem obvzlast zvedavy.....jinak si myslim ze recenze alba Incubusu si zaslouzi srovnani i s davnejsimi alby....hodne lidi si poslechne tohle max predesle album a uz nechce vedet co hrali predtim....o to mi jde......za tu sepku jeste jednou sry...sam bych nic lepsiho asi nevyplodil......Mozna jo ale to by jsem to zbytecne vychvaloval...
Bez otazníku samozřejmě. :-))
Mě to jen zajímá?
Klid Jeníku, jenom žádné inzultace, náš čtenář, náš pán, každý má právo na názor :o)))
V jakém smyslu je ohlédnutí za Sepulturou kiksem?
A proc autor nesrovnaval nebo aspon nevzpomnel na predesle alba MORNING VIEW, SCIENCE atd.....to je jasne ze kdyz si nekdo poslechne posledni alba tak si mysli ze to jsou prevleceni take that s kytarama....jako recenze ok ale metalopolis posledni dobou ma kiksy jak pi*a...viz ohlednuti za alby sepultury...
nepreháňaj! až také zlé to nie je. tiež si myslím že spev je stále super a aj texty piesní sú dosť dobré. podobné predošlým albumom. trochu som nechápala načo tam dali 2x earth to bella a jednoducho to nespojili. ale niektoré gitarové pasáže sú fakt dobré, rýchlo sa na teba nalepí melódia
Ne petku ne ja jsem v tom nevine. Ne urcite ne, na petku tohle album tedy urcite neni, videl bych to nejvice na 3 minus. Pro me obrovske zklamani, na musiczone jsem to dokonce nazval srackou. Ted jsem si to opravdu zase uz ponekolikate poslechl a bohuzel nejde to, dreto, protoze az na 2 vyjimky je to fakt ukrutne ploche.
Ano 2-ka Kiss docela ujde(mozna jsem to videl in MTV) a 3-jka Dig je opravdu vytecna - mozna si ji dam do mpg3 jako zvoneni do mobilu. Pak uz jen ta silena nezazivnost. Predchozi jejich pociny neznam a po techto granatech se o ne ani nebudu pokouset. Pripada mi to, jako kdyz Take That chteji hrat neco sviznejsiho na kytaru, tak aby z toho uchcavali nejen teenageri. Ano zpev je v globale docela kvalitni, ale celkovy dojem neni zadny, aspon tedy pro me. Skoda, myslel jsem, ze si rozsirim muj pocet oblibenych mekousskych kapel, ale o Incucbus tedy urcite NE. Strayi, vzdyt ja jsem pro kazdou mekost, staci se podivat do nekterych for..., tohle proste tezko vydejchavam, jeste, ze je tam ten Dig.
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek