PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Súhlas :o) Debut obsahoval vynikajúci materiál, na ktorý sa im bude len veľmi ťažko niekedy (ak teda ešte vôbec...) podarí nadviazať. Po odchode Uliho sa dostavila určitá kompozičná bezradnosť...
pre mňa je ich debut zatiaľ neprekonaný....
Jinak Lande je tam samozřejmě vynikající - medově sytý :-), coverdaleovštější než Coverdale ... jen ty pozlacené songy jsou jaksi po chvíli roztékající se. :-)
Tak to Tě s recenzí nepotěším - 6/10 (snad nebude vadit hodnocení předem). :-)
Čím to vůbec posloucháte? Ušima? Nedejte na první dojem. Já měl podobný názor a rychle jsem se ho zbavil. Má to nápad, emoce a znění je vynikající. O nic hoší než kterákoliv placka MASTERPLAN. Osobně nechápu mánii kolem první desky. Taková (průměrná) Enlighten Me vyjít na Time To Be King, tak všichni blekotají o těžkém průměru. Ale jasně, každý má jiné uši. Jen proboha nemluvte o propadáku. Všichni jsou dneska přemlsaní hromadou CD, chybí čas desku pořádně naposlouchat.
toto ma hodne daleko do Aeronautics. Velmi slabe album a to som po prichode Landeho od radosti skakal. Zatial skutocne najslabsi Masterplan. A ak je prravda ze si tam toho najviac presadil prave Lande tak potom je to jasne....ake jeho solovky taky Masterplan-cize priemer az podpriemer!!!! Uz fakt zacinam verit tomu ze je to len dobry spevak a nic viac!
The Dark Roads a pilotní singl - nejlepší, zbytek - lepší či horší standart na úrovni Aeronautics. U mne tak 6,5/10.
Tak . 2 výborné skladby , 2 dobré , ostatné priemerné až podpriemerné . 6/10
Souhlas Time to be King je hodně slabé, jdenozančně největší zklamání letos
Time to be King
...uuha tak toto je slabe! Moje ocakavania tento album urcite ani z daleka nenaplnil. Velke rozcarovanie.......podla mna jedno z naj sklamani roka!
Bez Kusha a Landeho to neieje ono. Album az vyrazne zaostava za kvalitou 1 a 2....
výňatek z recenze:...Hudba kapely, přestože je to obyčejný ničím nepřekvapující power metal, zní stylově a moderně. Je dostatečně zručně instrumentálně zpracovaná a vyšplhá se v poklidu nad příčku průměrnosti.....
Chce snad někdo něco jiného? (death, black a grindový fans nereagujte:-))))
U Terrany jsem si takřka jistý, že po dalším albu odejde. Možná ještě před ním.
Jasne netvrdim, že Lande je najlepsi spevak. A Grapow sa bez neho urcite nesrati. Musim vsak suhlasit s russelom. Hudba Masterplan na jeho odchode stratila
Tak teď neřeším jeho zpěvavý um
nemam nic proti Landemu, ale porad si myslim, ze zpevaku jemu podobnych je vic... jde o to jen stat se takovou tou metalovou celebritickou
Ano Grapow se obejde, ale hudba se neobejde. To stejné s Kuschem
vynášení do nebes je v Landeho případě trošku zavádějící... zase mi to evokuje ty maníky co dodnes žijí z toho, jaké by to bylo kdyby Kiske zůstal v Helloween
Lande je v prdeli, ale Grapow se, jak vidno, bez nej obejde
Do roka odejde i Terrana a verim, ze uz ted ma Rolik v zaloze dalsiho bubeika...
...to je realita techto kapel
Nemožem súhlasiťs recenziou. Myslim si, že Landeho spev je dosť nezameniteľný.Prave kombinácia Grapowa s Landem priniesla do tohto žánru niečo nové. Masterplan sa priblížili k 1000x počutému power metalu a je to škoda.
Byl jsem hodně zvědavej, co nový členové předvedou... a musím říct, že jsem velice spokojenej. Jo, považuju investici do plechový pixle za vydařenou :o))
LOL
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek