OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
...
Ze by nejaká teplá sesívka:)? This is SPARTA!!!:)
To jsme viděl včera co je ta Sparta zač.
http://www.youtube.com/watch?v=jZlBXBRO7uM
=DD to je dobry...
http://www.super.cz/vtipky/7507-chuck-norris-by-spartu-zachranil-sam.html
mne taky nemohli ze sedacky vyndat. ale to je tim, ze jsem tam zaspal
Titulky byly nejlepší :D
Souhlas...me taky nemohli vyndat...jsem potom jeste hltal ty titulky...=DD
Mě z tý sedačky nemohli eště chvíli vyndat :))
Tohle je film na kterej sem do kina musel
To Heat: To je jasny....musi to mit prece hlavu a patu a musi to toho divaka udrzet v sedacce...=)
BANYK PYCO!
Znal sem komiks dřív než jsem šel na film, a musim říct že sem se po prvních tak asi pěti minutách potil strachy aby to nebyla jen bezduchá kopie obrázků z knížky:) Nakonec sem ale měl pocit že ty "nové" scény (ty ze Sparty) jsou tam navíc, jen pro nataažení děje..
celkovou atmosferou ty doby
Co?
Jen s tim rozdílem, že Sparta nikdy nebojovala za demokracii :D :D. Jinak to skutečně byl národ strojů na zabíjení...
Jefakt ze kdyz si procitam ten komiks od Millera tak si faktrikam ze jeto o nicem...proste hned od zacatku jsou a u Thermopyl zemrou...a to jak to Zack dobre zabalil aby to alespon melo trosku nejaky dej je podle me uctihodny...ale hlavne...musite v tom hledat neco jnineho a ne jen nejakej pitomej scenar...proste mysleni tech spartanu...ucta a cest...objetavost a celkova kultura ty doby me asi nikdy neprestane udivovat...sparta byla vojensky narod..a opradu si dokazu predtavit ze nejak takhle prozivali kazdou bitvu...proste tenhle film se mi hodne libi!=)
Tady mi to třeba ani nevadilo, ale sralo mě to v Sin City. Hmm, možná jsem tenkrát od toho filmku čekal trochu moc : /
Rock3r - [21.5.2007 14:19]
a to je podle mě jeden z hlavních problémů celého filmu, v komiksu je ta jednoduchost super, ale na plátně působí trapně
cronic - [20.5.2007 10:53]
Souhlas, přesně tak jsem to viděl taky.
Stejně tak souhlasim s názorem, že je trochu hloupé kritizovat toto dílo z hlediska nějakých "striktně historických" dat. Já jsem teda na netu nikde nenašel žádné opravdu přesné a doložené popisy událostí oněch dní, dokonce se dodnes neví, kolik že vlastně měla perská armáda lidí (lítají deseti a stotisíce sem a tam), celá ta událost je víceméně v poloze legendy s historickými základy.
re 666a reinkarnace pocitace
@ ploche postavy - taky si myslis, ze treba s amazonkama by to bylo lepsi?
Sparta!!!!Prepair for Glory!!!!
Originalni komiks od F.Millera mam...a musim rict ze film je spracovanej do puntiku presne jako komiks..okynko po okynku...i hlasky z knizky jsou ve filmu...a musim rict ze Zack podle me predvedl perfektni praci...tohle je jeden z mych dvou nejoblibenejsich fimu...opravdu povedeny dilo.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek