UNDERDOSE - TILT
Slovenský Seattle nie je Prešov, ale Nitra. Toto je naozaj špičková domáca nahrávka a ak aj neexistuje škatuľka ako dark progressive grunge, tak album TILT ju práve vytvoril.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
zaregistruj se a házej své slovní a bodové hodnocení přímo do arény (najdeš ji v pravém sloupci vedle recenze), můžeš tím ovlivnit i průměrné čtenářské hodnocení :)
Pro mě největší průser v karieře MM..nemastné neslané písničky údajná osobní zpověď..mě vychází pouze nudné album 3,5/10
súhlasím Bzučo,hoci ja som ho celkovo nikdy nemusel až na pár songov...
manson je momentalne v prvom rade narkoman a je ho škoda...
hviezda?!
pre mna je minimálne svojími poslednými vyhláseniami a koncertami Manson nula...má talent,ale newie čo sním
Jsem především zklamán...jak singlem, tak 6 songy, které již jsou k mání, MM se motají v kruhu. Z toho co je známo jde laťka ještě níž naž u" Eat Me..." Velmi, velmi lituji.:)
Nový videoklip
http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1670076655?bctid=23158783001
Som zvedavy na novy album,ale nemam dobry pocit :(
To Stray
No ja som ho počul až po holy wood a antichrist..,a tiež sa mi nepačilo,ale s odstupom času celkom ujde. Hm ,mechanical nemam moc napocuvany...naj od neho je podla mna Holywood a antichrist ....v podstate bezchybne albumy...aaa samozrejme jeho naj song Long Hard Road Out Of Hell (+ bomba klip). Ten tušim nieje na žiadnej radovke
Já taky.
Akorát netuším, co chce Manson svou image světu sdělit, v civilu i ve většině rozhovorů působí jako takový úřednický typ, skoro až zakřiknutý, ale "navenek" se snaží stylizovat do pochybného manekýna.
Mno on se těžko kluk z ulice bude malovat jako polygynní zombík a "tvořit" rádoby art industrial rock.. Ale vydělává na tom mainstreamu solidní prachy, to zase jo..
Svet se zblaznil, zase 'musim' +/- souhlasit se Strayem :-)
Prostě ho neberu za tu pravou čubu z ulice, která by to dokázala od srdce natlakovat, ale spíš za monstrózního klauna, celebritu, bulvární personu No1, co se všm vysmívá z kožené sedací soupravy svého luxusního vozidla (které samozřejmě neřídí). :-)
Jo a Portrait je jediné jeho album (pokud nepočítám EPs, live atd.), které nemám origoš a které vlastně ani nemám.
Portrait se mi moc nelíbí...slyšel jsem ho v roce 1997 jako druhý v pořadí po Antichrist Superstar a vůbec mě to nevzalo. Neni tam moc nápadů, ale hlavní chybu vidim v tom, že to neni kvalitně producentsky pořešený. Mansona mám za osobu, která s omezenými výrazovými prostředky dokáže udělat velké songy/alba, ale musí k tomu mít potřebný balík peněz. Za nejlepší desku považuju jednoznačně "Mechanical Animals", takže stručně - u MANSONA mě ten rock n rollovej syrovější výraz nebere.
Tady za chvilku bude i Helenka Vondráčková :)
Hm zaujimalo by ma čo hovori STRAY na Portrait of... podľa mna najviac Rock and Roll album od Mansona
Ja by som dal zakazat hip hop. Furt to pocuvaju a potom su cele cierne.
tohto čuráka mansona by som dal zakázať :-) deti v amerike ho počúvajú a potom chodia so zbraňami do školy a strieľajú do ľudí :D :D:D
Rock n roll musí bolet jako žiletky ufetovanýho Johnyho Thunderse z New York Dolls (GNR potvrdí!)
http://lizzies.punky.pages.free.fr/lizziesgroupies/JoSable_4uu.JPG
:o))
Slovenský Seattle nie je Prešov, ale Nitra. Toto je naozaj špičková domáca nahrávka a ak aj neexistuje škatuľka ako dark progressive grunge, tak album TILT ju práve vytvoril.
Jednočlenný projekt Kanaďana Jocelyna Galipeaua už dlouho vzývá raně osmdesátkový heavy metal a v současné vlně zájmu o kovové retro může být jeho nové album zajímavým tipem, pokud ovšem snesete, že umělcův pěvecký výkon dokáže občas mírně zatahat za uši.
Pro mě zásadní objev na slovenské scéně a to nejen v neotřelých nápadech, ale i v přístupu k tvorbě v rámci black a death metalu. Korunováno skvostným zvukem ze studia Pulp. A ano, máme v tu zpoždění v tom objevování. Asi rok.
Má to niekoľko dobrých nápadov, ale celkovo mi tu chýba akákoľvek ambícia. Je to celé uponáhľané, miestami aj dosť blbučké, herci žiadna sláva - skrátka taká spotrebná hororová jednohubka. Za návštevu kina to nestojí. 5/10, možno 6/10.
Naprosto unikátní slovenský projekt tematizující aktuální společenská i politická témata. Hudebně založený na žánrové hravosti kombinující alternativní rock, mathrock, jazzové elementy i postpunk.
Kytarista HIPPOTRAKTOR Sander Rom se svou druhou skupinou prezentuje zvláštní rockovou alternativu s nervózní atmosférou a funky prvky. I tvrdší a melodické polohy se objeví. Možná jen pro omezený okruh posluchačů, neboť to smrdí inspirací Mike Patonem.
Mexická odpověď na AMARANTHE. Je to trochu ostřejší, v základu více do deathu, téměř bez čistého mužského zpěvu a méně chytlavých melodií, ve kterých má zase navrch Mörckova parta. Ale je to dobré.
Vložit diskusní příspěvek