OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
včer som pozeral God Bless Ozzy, tak pozeranie sa na Ozzyho ako sa pripravuje pred koncertom na stacionarnom bicykli a hlavne skákanim cez švihadlo... na nezaplatenie :D
musím říct, že ozzy byl kupodivu v lepší formě než jsem čekal
Včera bol nejaký Ozzy...? :D:D
a čo včerajší koncert... Black Label Society nuda ale Ozzy bol v pohode i ked koniec trosku unava a hadica na sbs nemala chybu :D
Njn. Zakk vedie na celej čiare. :)
No, musim říct, že z toho přirovnání Dream Theater (takže pravděpodobně Petrucciho) k Wyldemu jsem se musel vzpamatovávat hodně dlouho...
Ty vole, Dreckus ide niekomu nadávať do křupanov. :o)))
:))
nj, vrana k vrane seda
drž hubu, úzkoramenný inťouši
"On jednoducho je taký aký je a mne je to celkom sympatické" - ale vzdyt ty jsi taky krupan, tak je to pochopitelne :)
Počkej, ozzy, to zasejc ne, na kytaru umí docela slušně... to bys mu moc křivdil...
Ale macho pózy, jaký se od každýho správnýho vymydlence očekávají, ty mu jdou ještě líp...
Na predchádzajúcom turné v Prahe vyhadzoval telku z okna a v Amerike mu nejaký majiteľ baru na poslednú chvíľu zrušil koncert a vraj ho chcel nejako ošmeknúť o prachy, tak mu rozmlátil podnik. :)
O tom nic nevím. Každopádně to bych ke kladům taky nepřičítal.
Samozrejme to rozbíjanie barov baseballkou a vyhadzovanie televízorov z hotelových izieb mu nežeriem. :o)
Do určitej miery s tebou súhlasím. Naviac si o ňom vôbec nemyslím, že by to bol nejaký pozér a len to na nás hral. On jednoducho je taký aký je a mne je to celkom sympatické. :)
Někdo ho má za křupana, jinej za bouráka. Každopádně je mi jeho projev milejší než nenápadné a skromné vystupování úzkoramených intošů z alternativní scény, o kterých na pódiu nikdo neví.:)
A naviac ani nevie hrať na gitaru, že? :O)
No tak aspoň zůstává jediná pravda, a to o tom, že je to prostě vychlastanej křupan
Pro některý lidi holt bude marketingovým tahem i to když někdo stloustne díky štítné žláze o 30kilo. :)) Neskutečný, hnípavý, intošský paka.
Podľa mňa to s tým markentigovým ťahom je pekná blbosť. :o)
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek