OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Anonim - [29.11.2010 20:34]
The Saints ale hrozná je, a to i textově.
U Metallicy si myslím, že se Stray nechal hodně ovlivnit Metallicožrouty, jinak Stray píše hezké recenze, asi ze 65-ti procenty s ním souhlasím. :) Je to tak málo i pro to, že on má rád i "metal" hard rock 80 a méně a to já opravdu nemusím. Holt má na některé desky i rozdílné názory. Zkrátka objektivní recenze je blbost!
stray A jeho genialita?!! Fuj
to Stray:
V čem jsou dobré ty tvoje recenze, když přestože není blaze bayley není můj oblíbenec, tak jeho hlas je v nižších polohách výbornej.Ty napíše , že stojí za hovno.Potom se ptám, maj tvé recenze nějakej význam?Nemaj!! Pokud máš a ostatní z metalopolis klíč na recenze- že nejlepší jsou Dream theater ,ostatní sračky???!!Z jakého důvodu dostala metallica za death magnetic 9 bodů z 10 možných ???!!! To už je Váš redakční narcismus.
Anonim: Výborný postřeh! Tedy myslím to s těma recenzema na první tři řadovky. Naše vetešnictví je vám kdykoliv k dispozici. S pozdravem Ahmed Al labip, Obchodník s koberci, Marseille, Rue De Olympique 27
doufám, že sem budeš chodit častěji
Náhodou jsem se dostal na tenhle web a přečetl jsem všechny recenze na kapelu Helloween. A zatímco u prvních třech desek bych se pod recenzi klidně podepsal, u recenzí na pozdější nahrávky je tomu právě naopak. Jestli se tomu dá recenze vůbec říkat, mně to spíš příde jako výlev vzteku nějakého rádoby recenzenta vůči nahrávce kapely, kterou kdysi poslouchal. Nechápu jak může někdo napsat, že se mu líbili Keepry, ale skladby jako The Saints, Final Fortune nebo The Bells Od The 7 Hells mu příjdou hrozný. Vzdyt ty písničky jsou postavený úplně na stejnym principu!!! A co mě dostává ještě víc, je že klasická speedová skladba je podle vás "miliontá varianta na ajvonaut" a experiment zase "odbíhání do něčeho, co jim nejde". Tak mi prosim vás, vy chytráci, řekněte co teda od těch Helloweenu čekáte...asi že začnou hrát doom metal, ne????
to malo byť asi inde :)
každopádne je to príjemné sledovať, že sa v tomto roku po dlhom čase celkom zadarilo starým metalovým kapelám, ktoré som naposledy dosť intenzívne sledoval v období Dark Ride, resp. Brave New World, resp. Nightfall in Middle Earth
Album je dobre, ale...povedzme si otvorene, nic vynimocne to neni...Ale paci sa mi to...tak 7,5/10
prostě úžasný...
Unarmed
No teda nevim proč to tak řešíte. Když se vám to nelíbí nemusíte to poslouchat ne??Helooween se chteli podívat na svoje věci jinym úhlem pohledu a zřejmě se jim to podařilo a nikomu to necpou. Mě osobně to přijde jako naprostá pecka, silné melodie vynikly mnohem víc než v původních verzích a z hudebního hlediska je to prostě úžasný. Nevidim důvod to nepřijmout.
dej si facku, ale až zítra...dneska je den klidu a míru
Ono už je hlavně neadekvátní to, že Helloween mají 25 let. Jinak ten klip to je něco neskutečného, působí mi fyzické potíže to vydržet dokoukat a doposlouchat.
A co je adekvátní k jejich výročí?
Uff, ta věta mi fakt nevyšla, ale co už.
...ale to nic nemění na tom, že je to nedůstojný k 25 narozeninám, kor pro skalní fandy. Mezi ně se sice neřadím, ale najde se dost skladeb co mám od Hells rád, většinou to je většina vyjma 1994 a dál, které složil Weikath (koledy).
muhehe, dyť ten hlas je upraven, to snad pozná i malé dítě
Deris spieva v dr. stein ako prasiatko, starecka demencia sa zacina prejavovat, vacsi hnup ako Weiki a jeho napady je v Nemecku asi len vecny Dieter Bohlen..
Beriem to celé ako iróniu a veľkú srandu, len neviem či sa to hodí na ich 25 výročie, to je na každom ako to zoberie.
Ten klip je něco neuvěřitelného.. já se zasazuji o recku na unarmed(:
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek