Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
ozzy
4.1.2007 22:49Goerl
Nie, poznám iba toto. Podľa mňa je to blbosť. Keď prirátam aj ideológiu, tak je to dupľovaná blbosť. Šmitec.
Saint.rap
4.1.2007 22:45Tak to je mazec. 11 stranek na diskuze nad timhle. Jinak mi to nedalo tak jsem to stahl. Tohle mi hadr neodpusti. Naopak si myslim, ze jediny co je na ty mrdce zajimavyho je jeji ideologie. Jinak by potom nestekl, ani cokl. Hudebne uboha mrdka. Ideologie? Autor recenze se jim vysmal spravne.
goelr
4.1.2007 22:43nebo spis slysel jsi to vubec? :)
goelr
4.1.2007 22:43jj, rolo ma naprostou pravdu. ozzy, kdyz tohle tvrdis slysel jsi jejich weltanschauung??
rolo
4.1.2007 22:39Niekto nevie oddeliť ideológiu od hudby. A ja to chápem. Ja zas s tým problém nemám. Hocijaká ideológia mi je u riťi
ozzy
4.1.2007 22:08Podľa mňa je tá recenzia až príliš dobrá na takúto blbovinu.
NeChrist
4.1.2007 21:23NM
Podla mňa je Lunar Poetry dobrý album ako aj samotná kapela a myslím si tiež,že kebyže neviete že sú to NS,tak by tu bola úplne iná recenzia...
Shieldazz
2.1.2007 09:39-
Recenze je, narozdíl od díla recenzovaného, projevem neuvěřitelně ubohým...
flames
2.1.2007 01:08Ta recenze je stupidní, jen co je pravda. Wow...
nePLEX
1.1.2007 21:11Akoze doba osloboditelstva nemeckom je davno za nimii, dnes maju tito ludia sancu pozriet sa na to vsetko inymi ocami...a cele to tebou spominane oslobodzovanie fasistami ukazuje ze vseto ma dva strany mince...je mi luto tych ludi, nakolko keby nemcuri vojnu vyhrali urcite by nezostali tieto krajiny usetrene likvidacie...to by si mohli uvedomit vsetky slovanske NS kapely...
goelr
1.1.2007 21:07a ma pravdu..
Radalf
1.1.2007 20:36"dreckus - [28.5.2004 12:49]
a abych píchnul do vosího hnízda stejně jako tehdy - pamatujete jak kdysi pradávno snad čermák dal NM ve sparku 6 (tedy plný počet)?? :) to se tehdy ještě nevědělo, že jsou náckové... sakra ta hudba se ale od té doby zhoršila :))) "
to ja jen tak aby to nezapadlo:))
----2
26.8.2006 19:10to neplex: ještě jednou pro nejchytřejší blbečky..........
"co se týče Ukrajiny, Estonska, Lotyšska a jiných bývalých sovětských satelitů není se čemu divit. Ns je tam doteď hluboce zakořeněnou a uznávanou politickou doktrínou, neboť právě německá armáda očistila tyto země od bolševického moru a tamní domorodci se dobrovolně nechali rekrutovat do jednotek Einsatzgruppe pro vyhlazovací akce přímo vzniklých. Jiínými slovy, když neměli SSmani sílu a žaludek na hektické desinfekční zásahy, ukrajinci je přímo vyhledávali.
viz. incident z jednoho pobaltského státu,kde na náměstí stojí socha německého vojáka wehrmachtu-osvoboditele od utrpení východních despotů - - - při delegaci pánů z EU ---- obsypaná květinami...."
citováno z diskuze ANCIENT RITES - and the hordes...
OMEN
16.8.2006 20:44Pojebany komunisticki fasisti aj s ich ukrajinskym aryan BM. A este hakovy kriz urobeny z kalasnikovov, tak to uz nevymysli hocikto
koscj
16.8.2006 19:18rolo: presne ako kapela.
rolo
16.8.2006 11:00Fakt o hovne recenzia
Hejnovran
16.8.2006 10:01Stupidni recenze. Bez nazoru.
nePLEX
15.8.2006 22:43no nokturnal neni zas po stranke hudobnej az taka bieda....oni su smiesny ideologicky...keby ich videl hrat pan vodca tak mozno by ich ani neposlal do koncentraku,zrejme by skoncili len v uranovych baniach....hehe slovania oslavujuci hitlera dobri su....
Ferengi
18.5.2006 01:30Typhon: Okej, dik za odpoved. Ostava mi uz len verit ti, ze vravis pravdu :-)
Cockless Elegy
15.5.2006 15:55dalas: sorry, chtěl jsem povzbudit kolegu ve zbrani Radalfa:-)
SHOUTBOX
MEDUSIAN - Library
Na rozdíl od kolegy Manatara si nemyslím, že se tihle Švédové nějak příliš stylově rozvírají. Většinu času je to prostě symfoničtěji pojatý black/death, který neurazí, ale nic zásadního se neděje. Jen ty čisté vokály trochu vybočují.
HIERARCHIES - Hierarchies
Čekal jsem možná trošku větší tlak, nazvučení nahrávky je totiž vzhledem k žánru poněkud vzdušnějšího ražení. Kompozičně však máme co dělat s kvalitní náloží disonantního death metalu lehce ve stylu GIGAN. Američtí debutanti však rozhodně nezklamali!
MEDUSIAN - Library
Švédové se na svém debutu zeširoka rozkročili z blackových základů, přes death, symfo-black až k post metalovým variacím. Jen je toho občas až moc naráz. Deska je prima, ale víc se těším na pokračování, až si utřídí myšlenky na své další směrování.
OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
MŮRA - Needle Cathedral
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
SILO - Druhá řada
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
CYANIDE GRENADE - Cannibal Era
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
DISKUSE A HODNOCENÍ
SEDIMENTUM - Derrière les Portes d'une Arcane Transcendante
VEIL OF CONSPIRACY - Shape of Grief
LAMASHTU - Längtan
SARAJAH - Sarajah
RETRO VALHALLA 1995 - Top 10
THE HALO EFFECT - March of the Unheard
A SWARM OF THE SUN - An Empire
NEJČTENĚJŠÍ
1.
SEDIMENTUM - Derrière les Portes d'une Arcane Transcendante
2.