PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
http://www.levneknihy.cz/detailzbozi.aspx?z=64544
Mari> aha:) děkuji Vám, pane:)
Poslouchal, protože June byla dětská hvězdička :o)
Tears of death - [12.11.2007 20:17]
Já myslím, že s myšlením to u tebe zase taková tragédie není... ;-)
(konec offtopic)
Black> tak to je chyba na mém přijímači:) Já si nějak vsugerovala, že jí v tom filmu říkal, že její písničky poslouchal jako menší, tak jsem to asi nějak vydedukovala... blbě.... ,,když to neumíš, tak nemysli!"
Tears of death - [12.11.2007 19:55]
nn.. Není to o moc.Byla starší (jenom) o necelé tři roky...
To je tím, že máš na mě takový dobrý vliv:))
Slzička, konečne niekto správne "plače" a nie "pláče" ;o)
Black> o kolik vlastně byla June starší? já mám za to, že o dost, ale ve Walk the line tot ak nevypadá... chyba na mm přijímači?
Prawda> aha, hehe, když jsi mi už osvětlil původ přezdivky tak se mi to taky zdá roztomilé.)) hezké moc..děkuji.
jinak se přidávám k Jirkovi a Markovi- též "plačem"
Děkuji!
Unchained
Tears of Death (neboli ToF neboli TOFINKA... přijde mi hrozně roztomilý /bez ironie/): Eh, v závorce jsem se vlastně už vyjádřil...
Ještě bych rád připomenul ten cover od Soundgarden - na který desce to vyšlo, netuší někdo? Díky
Tears of death - [11.11.2007 21:40]
jj... chápu...
btw. June Carter zemřela 4 měsíce před ním...
ale metalovou terminologií, jak oba bratři Cashové, jak Johny, tak Pat uměli hrát
jirky, souhlasím a pláčem taky, neuvěřitelné
Je to podobný případ jako s tím San Quentinem. Cash si přes veškeré melodrama uměl uchovat autentičnost. :o)
"pláčem"
Poklona určite Reznorovi patří, nicméně souhlasím s ozzym, taky se mi v Cashově podání líbí víc. Tím ale nechci přímo říct, že je nějaká ,,lepší". Možná, kdybych nevěděla jak je to s autorstvím, přiřkla bych ji rávě Johnymu, přijde mi od něj taková.. opravdovější. Doopravdy získala jinou dimenzi (pro mě lepší).
Black>máš pravdu, opravdovost je to nejlepší slovo co bych volila.... mě se ještě líbí (kromě jiných) moment kdy se na něj jeho žena ze schodiště dívá... jeden pohled a... je v něm tolik....
Presne tak. A je stokrát lepšia ako originál. Inak niečo podobné si myslím od Cashovej piesni In My Life. V podaní Ozzyho sa mi páči oveľa viac.
Je docela zvláštní, jak Reznorova píseň, zjevně vytvořená v úplně jiném kontextu, dokonale zapadla do Cashovy životní situace... myslím, že díky tomu ten song dostal úplně novou dimenzi.
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek