OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
hej, je to také DEATHovejšie ;o)
Ja si po 3 vypočutiach naopak veľmi chválim aj keď oproti DBW tam nie je žiaden posun vpred ... Zdá sa mi to o niečo čitateľnejšie, čo mi práve tak trocha vyhovuje. :)
cd bez obalu? WTF? :o)
Ja som ti v tom Trenčíne hovoril, aby si nekupoval CD od Poliaka (!!) bez obalu (!!!). ;o)
Na predchádzajúcom excelentnom počine mi začal neuveriteľne vadiť zvuk.
Pocuvam to zatial 3ti krat a tiez mam pocit ze je to slabsie ako predchadzajuci excelentny pocin.
Na rozsudku se zacne brzo pracovat ;)
čo vravia tunajší znalci na nový album?... musím povedať, že som čakal viac (zasebou mám zopár posluchov)....imho to nie je zlé, ale nastavenú latku v podobe DBW celkom iste podlieza....
New Song
Tak moc to nekope :-(
"Polarity" track listing:
01. (A Departure of the Sun) Ignite the Tesla Coil
02. Metatron
03. Resonance
04. Polarity
05. Solar Impulse
06. Mirroring Dimensions
07. A Brief Odyssey in Time
08. The Quickening of Time
09. Sea of Memories
10. Symbiosis
11. Darkness Embrace
http://www.myspace.com/decrepitbirth
Majú tam nový song.
Kurňa, už aby to bolo vonku :)
New Cover
Tak námět je dobrej, barevný pojetí je už horší,ale já mám raději ty starý kultovní airbrush věci z 90let.
DISMEMBER,ENTOMBED,BENEDICTION,GORGUTS,HYPOCRISY,NOCTURNUS,MONSTROSITY,MORBID ANGEL,PESTILENCE,VADER,MALEVOLENT CREATION,SEANCE,CARNAGE,SUFFOCATION,DESECRATOR,RESURRECTION,EDGE OF SANITY..to byly nádherný obaly.
Cover je veľmi pekný, aj keď je fakt, že predošlé dva sa mi páčia oveľa viac.
coverart je tak na 7/10...
ale i tak uz se nemuzu dockat hudebni naplne
...výborní jsou i INSISION ze švédska nebo HOUR OF PENANCE z itálie...
Mort8
To je sice v pohode, ale bohuzial novy Odious Mortem toho s povodnym USBDM vela spolocneho nemaju. To mna skor zaujalo nove Inveracity
hauby - [20.3.2009 16:56]
Ale jo, všechno jsem to slyšel, jenže........ Možná jsou to lepší desky, to já nemám páru, ale Odious Mortem se mi trefili do vkusu jasně nejvíc.
...a co třeba severed savior?...
Já vám nevim. Je to skvělá deska a tak všechno, ale od vydání aktuálních Odious Mortem čekám na poli USBDM marně na pokořitele.
Hmmm, takto s odstupom času si uvedomujem, že zvuk to mohlo mať aj lepší. :)
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek