OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Pravda ten živák je bídnej, ale zase na druhou stranu je to rarita. Dívat se na to každej den ale nebudu. Nevíte někdo jestli WL udělali něco podobnýho jako bylo od Freak of Nature Outcasts?
Co k tomu říct? Ještě, že je "skvělá" doba grunge pryč.
Vyzobal jsem z netu nejaky info z rozhovoru, kterej Vitto poskytnul loni(po cca 15ti letech) v ramci Eddie Trunk show(radio) a za pauzou stalo vic veci.
* skoro nikdo mu ve "skvele" dobe grunge nechtel dat smlouvu, padaly pry doslova pozadavky jako "ses prilis dobrej, to ted nefrci - mel bys podladit kytaru a hrat trochu min presne"
* jeho otec byl poslednich 5 let dost vazne nemocen(nakonec myslim umrel)
* na nejaky cas ho vyradilo zraneni ruky(cvicit 14 hodin denne neni opravdu normalni-spis nebezpecne), udajne by ale uz mel byt v pohode
hm...vlastne tam neni ani zadnej song z Big Game, takze to muze byt tak cca 87-88. Jako bonus jsou tam rozhovory s Trampem a Brattou + dost nepochopitelne asi dva live tracky od Freak Of Nature...
Vydali to pod nazvem White Lion - Concert Anthology: 1987-1991; koupil jsem original - je to ale fakt celkem mizerny, jeden z tech koncertu ma dokonce mono zvuk. Nicmene pro fanousky to je asi nutnost :-)
nejake blizsi info o tom DVD by nebylo? Dik
OMFG, White Lion na MP!!!
Tak tohle bych necekal. Ja hair metal prakticky neposloucham, urcite ne vsechny ty americky bandy ala Motley Crue, Slaughter, Dokken a nevim co jeste. Ale do White Lion (a Extreme :-) jsem se v roce 91 zamiloval. Je fakt ze Mane Attraction je i pro me jejich nejlepsi deska, ktera bohuzel tak trapne zapadla. Jinak peknej profil a vidim, ze se lidi shoduji i na hodnoceni jejich desek ;) Fanouskum doporucuju DVD W.L. - je to sice otresnej bootleg (z 2 ruznych koncertu, a pisnicky pekne na preskacku, jak u blbejch) ale je na nem krasne videt, jaka to byla skvela ziva kapela. Skoda, ze tam neni nic z Mane Attraction.
Uz maju v Cechach aj revival, vola sa to Morava crue - http://bandzone.cz/moravacrew
Neurážajte Straya!
Bud rad, ze to nevies:-)
.........
Kdo nebo co je Motley Crue?
Ano, dokonce hvězdy prvořadého formátu - MOTLEY CRUE - již v červnu, u příležitosti vydání "doufejme vynikající" novinky "Saints Of Los Angeles"! :-))
Výbornej profil Honzo. Budou další kapely tohoto ražení?
Jinak moje hodnocení desek White Lion:
Fight To Survive - 7
Pride - 8,5
Big Game - 6
Mane Attraction - 9,5
Return Of The Pride - 8,5
Výbornej profil Honzo. Budou další kapely tohoto ražení?
Jinak moje hodnocení desek White Lion:
Fight To Survive - 7
Pride - 8,5
Big Game - 6
Mane Attraction - 9,5
Return Of The Pride - 8,5
hairmetal
Tak konečně začal Metalopolis ctít kulturu osmdesátých let. Dneska už bych si tyhle kapely asi nepustil, ale musím říct, že ten hair metal na mě dodnes působí takovou svou atmosférou. Natupírované hřívy, oblečení jako děvky, videoklipy s motorkama, pro pobavení je to skvělé (a to pobavení nemyslím nijak hanlivě).
tak jsem si sehnal Mane Attraction, je to rozhodně dost pěkný... nevim, jestli bych to postavil na úroveň Ozzyho, ale určitě je to úchvatně rozmanitý - rozdíl mezi It's Over a Warsong je téměř hmatatelný a nepochybně příjemný;)
Léto v plavkách
Že by první vlašťovka oznamující příchod Strayova rozpáleně natupírovaného léta ? Bacha, aby nám ty glaciery neroztály předčasně !
http://youtube.com/watch?v=DJQI61fOBDI
:)) hřejivé
romant: Jak znám Tvůj vkus, jsem si 100% jistej, že zde budeš nadšen. :))
Hezkej profil. Budu si je muset sehnat, vůbec je neznám- jenom podle názvu, v životě jsem je neslyšel. Pak Ti sem napíšu, jak se mi líbí.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek