OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
dobre, dobre ;)
V případě Immolation dostal důvěru nejmenovaný kolega :)
Reaper: Nenapadne se primlouvam za Ulcerate;) IMHO DM deska roku;) A treba novy Immolation..?;)
jasny. recka na marastu je super, ale taky už jste mohli zaokrouhlit na 3x10:) Everything is Fire je vážně šleha
Sáčkek: na tom už právě je, již není cesty výše :)
Uvidíme, v plánu jsem to měl, rád bych to napsal, leč nemohu slíbit :o)
hledej na správnem webu! :-)
asi to sem nepatří, ale nehodláte napsat recenzi na loňské Ulcerate?
uvidíme, myslím, že to bude záležitost jen jedné skladby. Škoda, že tam nacpali heavy vokál a ještě k tomu zbytečně vytahaný... skladba je to ale jinak vynikající...
no jsem zvědav kolik lidí u FA překousnej ten Láďa Křížek vc
Těšim se, Vile Conception je výborná práce, ale spříznění Fleshgod Apocalypse nasadili laťku hrozivě vysoko a hlavně ukázali jak důležitý je, když má bordel čistej a říznej zvuk. Když člověk slyší nějaký perfektně nazvučený deazhový album a pak si pustí nějakou osvědčenou klasiku, kolikrát žasne, že prve neslyšel jaká je to huhlačka.
priznam sa ze som hour of peance moc nepocuval ale ich novy album je fakt dobra technicka mastenica
ten novy song je vyborny
Ochutnávky z Paradogma znejú veľmi sľubne, takže s tým očakávaním som na tom podobne ako Reaper.
Osobně od "Paradogma" čekám hodně...
http://www.myspace.com/hourofpenance
Hauby
Co su to natrrigrovane kopaky? Toto som este nepocul...
...výborný album, rád se k němu vracím, evropa drtí ameriku, jediná výtka je u natriggrovaných kopáků, myslím, že to nemaj zapotřebí, ale proti gustu... i naživo jsou výborní...
To, že vile conception parafrázuje immaculate conception nevím, pravděpodobně jsem nečetl ten rozhovor, kde to kapela uvádí. Teď mi ještě zkus nastínit co má tvz. "patetický překlad" dělat s vnímáním hudby. Předem díky.
nazev desky vile conception parafrazuje immaculate conception hlavne, takze pateticky preklad z aj neni uplne dostacujici... jeste ze nemam tve vnimani hudby...
Osobne sa mi viac páčil Pageantry For Martyrs, ale aj tento album je veľmi dobrý. Hlavne jeho prvá polovica ..
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek