OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
super
super
chlapci na novej nahravke nejak zlavaganceovateli...skoda
KegroundfromBa
asi je to len vec nazoru. ja osobne som nenasiel na tomto EP podobnost s neurosis. nakoncerte mi to obcas zasmrdelo isisom ale to je vsetko...
the zako
ako? normalne, napocuvas si ich tvorbu a postupy, nasledne (pokial to dokazes) zacnes tvorit hudbu ktoru by si nikdy netvoril ak by si ich predtym nepocul. Co sa tyka Cult of Luna, Isis.... mozno kopiruju mozno nie, myslim ze kazdy ma svoje usi na to aby to posudil, mna zarazil fakt ze pri niekom sa to proste prehliada a mozno aj vyzdvihuje, zatial co dalsi je za to nekompromisne odsudeny... Tot vse. Mne sa Emor paci tak isto ako Trivium :))
KegroundfromBa
keby bol cult of luna slovenska kapela tak vykrada? aj isis? ja osobne si neviem predstavit ako sa da neurosis vykradnut...
inak sorry za neskoru odpoved...
Pekne. :))
http://www.youtube.com/watch?v=WnAzULYlKbE
to je klasicky problem natacania v exterieroch.. pred dvomi dnami som bol pozriet na kamerovych skuskach eurovizie, tam siel playback z velkeho vykonneho PAcka a bubenicka do toho hrala synchrony a aj tak ju bolo pocut najviac :)
ad bicie, Vudré má asi recht s tým playbackom, na koncertoch sa do toho inak reže :o))
aj medzi hocičím v MusicBoxovskej produkcii... Orava sa pochlapila :o)
klypso: umelo ani nie, skor neadekvatne k tomu, ako song preziva zbytok kapely..
ale fajn, asi najlepsi klip medzi slovenskymi tvrdymi kapelami..
emořy
jj, bubenik vyzera prilis umelo, no zvysok je dobry ;)
az na bubenika :)
tipujem, ze playback siel z nejakeho cd playera na baterky a na mieste zistili, ze ak do toho bude bubenik moc trieskat, ziaden playback nebude pocut :)
ale moc pekny klip..
pekne spravene ;)
http://emor.mystic7.sk/
fajn klip :o)
the zako
no ale aspon si ma pobavil. Podla tvojho vysvetlenia keby hrali v USA tak ich rozdupes ako Trivium, ale kedze su z maleho Slovenska tak si ich musime za ich hudbu vazit.
presne o tomto som hovoril...
clovece, je jedno kto vykrada a co vykrada, ide o to ze vykrada.... Vsetko je na... vsetko je na....
bleee
ludia konecne prestante rozpravat o vykradani. vykradanie je trivium a podobne sracky. emor je svojim sposobom dost originalny uz len preto ze hraju to co hraju, a kde to hraju. EP je vyborne od zaciatku do konca. mozno z toho smrdi neurosis...no a? aj neurosis bol niecim ovplivneny.slovaci su hudobne zaostaly co potvrdzuju prispevky...kopiruju alebo ja tomu nechapem...ostante si pri svojej zone A!!!
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek