OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
dakujem imothep, prekvapil si ma
Nostradamus
Dá se říct,pěkné.
</offtopic>
napsat, že SWANS jsou něco jako Ramones, může jen čistý kokot, někteří zarputilci, kteří si nevidí na špičku nosu, by neměli opouštět katastrální zónu svého JZD (JRD pro Slováky), se nedivim redakci, že pro tu bandu kokotů ji už nebaví psát
Ivos, v pohode:). Ricardinho k tomu nenapise nic, lebo ho to nezaujima aj ked Gira (podla par YT videi co som nahodou nejak zachytil aby som vedel co to vobec je) je fakt keket na ntu a hudba nuda jak mraky. Za vyjadrovanie k recke mi to ale nestoji:). Dakujem za pozornost, ktoru mi tu valic venuje:-)
sobášský prstitel
K případné recnezi na Swans, Ricardinho napíše, jak by si to neposlechl lebo je to keketina a hlavně má v pecku všechny co to poslouchají, lebo on si píše čo chce..Swans a jeich posluchači jsou "akože ludia" a on má v pecku názor nějakých podludských keketů a opic..
Sorry Ricardinho nedalo mi to:-)
Tak zase zítra, jo? Dobrou, kluci.
...ja to dnes ukoncim. Pre milovnikov heavy metalu JP chod do dochodku....mam rad Judas Priest ale ty im robis najnegativnejsiu reklamu...a bohuzial si to neuvedomujes. Takze aby si pochopil Mefallica aIM.....slovom airon mejdn su jednicky Heavy metalu.....skonzumuj to a pal do.... Vies kde!
Když už byla řeč o těch Swans, rád bych se zeptal, kdy bude recenze na novinku, kdo ji napíše, kolik bude mít odstavců, jaké bude průměrné hodnocení redakce a jestli v diskusi pod ní zase Ricardinho napíše, že takovou kokotinu nemáme poslouchat, protože to natočili zakomplexovaní pseudointoši, kteří neví nic o skutečném životě.
Judasky defender:Neber to tak vážně a věř mi,uleví se ti :)
Já neberu vážně ani Rage ani Judas,mám Rage rád,ale opravdu se kvuli nim s tebou nebudu hádat a urážet tě :).A já ti to neberu.Judas byli v 80.letech dobrý :) a Painkillera mám opravdu rád,já tu nikde nenapsal,že je neposlouchám.Tady jde o to,že prostě neřipustíte,že teď už to není ono. :)
Ono je těch znalců Judas Priest v Simpsonech víc. Co na tom, že je někteří z nich považují za death metalovou kapelu:
https://www.youtube.com/watch?v=-O84oCJPqIk
Pořád je to ale lepší než přirovnávat The Swans k Ramones. To je teprve nebepyčná tyčovina. :-)
Šofér autobusu zo Simpsonovcov potvrdí.
Miro - [26.7.2014 15:32] By ma zaujimalo ako si prisiel k tomu privlastku zakomplexovany JP? Nuz sa pochval a napis nieco mile, pekne, gramatycki mag mirko z matice slovenskej?, ktoremu to neda a ktory by inak urcite a ani v najmensom nereagoval ;-)
Carloss: Judas Priest sa ale musi brat vazne, je to prazaklad vsetkeho. Ktohovie ci bez nich by boli tvoji Rage…
No však:http://www.youtube.com/watch?v=Xfmw_hWItdg
Tady něco pro vás milý Judášští pánové :))))
Ty si aspoň se všeho dělají prču a neberou se tak vážně jako pan pomstitel. :)
to uz jsou mi snad blizsi i ty priblbly Morcata, kdyz to ctu :/
Ja sa vám chlapi fakt divím, že vôbec reagujete (síce teraz to robím aj ja, ale nedá mi to) na toho zakomplexovaného JP a toho jeho naklonovaného obhajcu, ktorý má už poriadnu hrúbku vo svojom nicku, pričom si myslí, že je bohvieako zaujímavý, či nebodaj vtipný so svojimi rádoby ironickými poznámkami.
Takto len zhnusujete svoje "božstvo" ostatným fans tvrdej hudby, vážení "borci".
Judasky defender:Já diskutuji na téma a to téma je:Když někdo je fanatický fanoušek a vnucuje to druhým.
Taky bych mohl napsat"cože ujde,děláš si ze mě prdel a nebo jsi úplně hluchý?"No a já jen na píšu no vidíš a Missink Link je jedno s mých nejoblíbenějších.:)A ty teď určitě mi budeš vnucovat,že néééé,že jen ujde protože to nejsou Judas. :)Nejsi ty náhodou pomstitelův syn nebo příbuzný?:)
Vike: Iba v pripade ze by mal dement svojho hovorcu. Hlasis sa?
Carloss - [26.7.2014 08:16] Trollujes 2 osoby (JP, JD) dohromady . JD nikomu nic nevnucuje, len sa bavi… a taky Missing link od Rage celkom ujde :-)
Da se dement dementovat?
judasky defender:Ježiš trollové???A kde???Kdo si koho dobírá?Dyť si tu skoro každý dobírá tebe a to jen proto,že nám vnucuješ svoji nej kapelu.Já to slyšel celý neboj.Taky mám nejraději kapelu Rage,už nějakých 11 je to pro mně kapela číslo 1 a vnucuju ti to?Nevnucjuju.Kdybys napsal ,že jsou sračka tak z toho neudělám aféru jako ty páč mi to bude jedno,že se ti nelíbí.Ale když mi to budeš vnucovat tak se ozvu.Ty bys mněl konečně pochopit,že každý nemusí uchcávat povině z judas jen kvuli tobě.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek