OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
:))) jasne že nemyslim take ako Doom a Wolfenstein...ale ked si nahodil take vykopavky tak Diablo 1 malo vyborny soundtrack a Ureal 1 detto.
Z filmovych soundtrackov sa mi pac napr. stary Conan, Blade Runner, Black hawk down, Avatar,
Jako ja som len dal takú úvahu že "možno nepočúvate soundtracky,preto sa vám to nepáč" ,ale ked počúvate tak ok, mne sa to nejavi ako úplne nudná mrdka :)
ale ak si myslel obdobie hier Doom a Wolfenstein 3D, tak to beriem :)
"možno sa vám to zdá nudná mrdka preto, lebo sa nezaujimate o soundtracky z filmov,hier atd"
z mojho pohladu je to naopak prave preto, lebo sa aspon trochu zaujimame :)
možno sa vám to zdá nudná mrdka preto, lebo sa nezaujimate o soundtracky z filmov,hier atd...myslim teraz cisto orchestralne soundtracky. A tento Midnight... je tak zamerany ako soundtrack.
Z mojho pohladu sa to nezdá nudné, tie staré skladby majú kopu všeliakych melódií a nálad a večer pred spaním mi to vyčaruje hororovu atmosferu :) ...napr. v aute si to už nepustim, tam je to fakt nuda.
PS: A ked vám vadia vokály Daniho,Sáry alebo toho zboru tak mate možnosť dat CD2 kde je to bez nich. A komu sa nepáči ani to tak nech si to už nikdy nepúšta...jednoduché.
U Cradlů platí přímá úměra: čím velkohubější prohlášení o nadcházejícím počinu, tím větší píčovina
nuda by ani tak nevadila, keby to nebola mrdka
Ať tak či onak je to poměrně ambiciózní projekt:-))) Takhle jsem se nenudil ani nepamatuju. Stopáž cca 16,5 hodiny tomu taky nepomáhá...
Výběrovka je snad taky deska, ne? Mort8 přece nepsal, že se jedná o plnohodnotné album.
to MoRt8: Midnight in the Labyrinth sa nepovažuje za novú dosku, je to len taká "výberovka" v orchestralnej podobe...plnohodnotný album vyjde až nejak v októbri- řijnu
LW
Vzhledem k tomu, ze tady LW a jini podobni spamuji s hovadinama, ktere jsou uplne mimo od tematu skoro kazdy den a pod vetsinou clanku... je vcelku zbytecne urazet nekoho, kdo se mozna 2x netrefil do spravne rubriky, ale alespon se vyjadril k veci.
Ta nová deska, to je myšleno vážně? :-)
Nezblázni se člověče..zřejmě jsi správce všehomíra tak se omlouvám že sem hodnotil album v diskuzi pod ním..odpusť mi Mistře
Spammer, objav konečne Arénu, to je miesto pre hodnotenia.
Cradle na téhle desce se snaží vrátit do poloh které jim svědčily nejvíce..místy se jim to daří,záchvěvy staré doby v Darkness Incernate,vypalovačky Shat out of Hell,nebo Tragic Kingdom, místy méně..hlavně ty okamžiky kde se okatě cpou do do vod Nymphetaminu a Thornography mi docela leží v žaludku..Cradly mám hodně rád ale musím uznat že přes veškerá pozitiva je pro mě Godpeed takové album na zkoušku pro start nové éry jejich tvorby 7/10
Tak tým limitovaným vydaním som nadmieru spokojný aj ja. A novinka sa príjemne počúva...
Nerad dělám reklamu, ale speciální verze za 350 od Mystic, tomu říkám nabídka. Ne všichni ji navíc mají Přišlo to obratem. Přihodil jsem k tomu ještě speciálku posledních Enslaved - nádhera, CD+ vinylový singl s dvěma dalšími skladbami.
První dojem z COF - rozhodně žádný průser, naopak, jsem dost spokojený. Oproti Godspeed zas trochu jinde. Opět jeden kamínek do pestré skládanky.
já myslím, že ta nová deska je dobrá. Jejich nejhorší deska je Thornogrphy, nová je takový jejich průměr.
Hodnocení Darkly, Darkly, Venus Aversa
Já se nízkého hodnocení neobávám, ale spíš ho očekávám. Na rozdíl od lidí níže si myslím že tato deska je nejméně výrazná ze všech předchozích od CoF. 8-)
Co to mají být za vtípky? :-))
fiLL-kiLL
Jindřichu, už to nehul, všeho moc škodí :-)
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek