OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
fotky
kdyby nahodou.. rovnou v clanku phttp://marastjakcyp.com/new/?c=3&id=620 nebo primo gHallerkHa
Brut: zbytecny nekomu neco vysvetlovat...
no protože animosity jsou kucí co předchvilu psali diktáty na střední....debut měli snad v 15 letech animals vloni..a ta deska je narvaná jak sivně....v brně co předskakovali kucka před bTm a cryptokočky byli též mladíčci a když zaberou tak se by mohli mít uspěch...tak jako animosity a právě bTm, těm též taky neni moc...na věk se pohlížím proto, protože to co někteří dovedou v 20 by mohli druzí kolem 50 závidět....myšleno muzikantsky
...nechápu úměru: věk - výkon, měli byste začít hudbu poslouchat a na věk muzikantů zapomenout...
no ale nicméně mají občanky asi čerstvě, tak se do budoucna uvidí.... v poměru věk/výkon vycházejí nejlepe animosity právě s BtM...
Trigger The Bloodshed sice pri prvnim dojmu nadchnou technickou preciznosti, ale v skladani maj jeste dost velky rezervy. Hlavni negativa "Purgation" jsou jalovy jecaky a absence propracovanejsich melodii.
"Vike před pár měsící ve zdejším fóru hádající se s deriskou si teď hraje na dospěláka?"
schizmo - [25.11.2008 12:07]
Mozna pokud ti je ti -teen...
...a já seděl doma, dopytle, ale ti trigger... jsou objev jako hovado...
to Vikev: co to meleš? Ripovy reporty jsou jako jedny z mála čtivé a zábavné...
jak to vidím já:
http://www.abysszine.com/2008110046-cryptopsy-beneath-the-massacre-ignominious-incarceration-trigger-the-bloodshed.html
Jednoznacne namakany koncert.. ale niektorych ludi som tam tiez nepochopil s tou ich "zabavou"... uz dlho som nemusel niekoho chytit pod krk... esteze ma Crypto a Beneath drtili tak, ze som na ten dav velmi rychlo zabudal...
vike ????
jo BtM se po koncertu dostává u mě dostává ještě víc prostoru a to i novinka, která se mi z prvu nezdála (mimochodem z ní se hrali asi jen 2-3 věci tuším). rozhodně lepší výkon a zvuk než ve vídni. Tady turné skoro začínali tam skoro končili, takže požití nedovolených substancí bylo méně :)), každopádně fakt paráda..Crypto mě mile překvaili, první setkaní a takový kolovrátek, mladíček si to neskutečně dával, škoda jen že nehráli nějaké emo songy...zajímalo by mě jak by to zvládnul ale dle výkonu asi dobře...
Dalsi detska recenze... vam uz v redakci asi fakt hrablo...
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek