Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
4nSICK
17.6.2009 11:33zalez odkial si prisiel ty saso, radsej nic nepis, uz si sa zosmiesnil dost
xmikitax
16.6.2009 19:24...
Jasne, vsetci klamu len pan Belobrad ma pravdu. Pud sebazachovy...fakt si mi spravil naladu. d:c)
4nSICK
16.6.2009 13:14myslim skor, ze to bol pud sebazachovy toho maleho fasitickeho klamarika
koscj
16.6.2009 13:07rúhaju sa Bohu a tak ich potrestal.
skywalker
16.6.2009 13:05zeby prave nemecka kapela mala problem s autom, tak to sami moc nechce verit...
4nSICK
15.6.2009 18:12alebo nastala porucha "hrdinstva" :-D
Marigold
15.6.2009 17:49Porouchalo se jim dělo?
4nSICK
15.6.2009 17:48"tak to nase rande nestihneme... mali sme trable s autom. mikita. " ocakaval niekto nieco ine? :-D
:-))
15.6.2009 13:24stretko niekoho, kto neni nacista ale tvrdia to o nom s niekym, kto je nacista, ale tvari sa antifasisticky
4nSICK
15.6.2009 13:03neviem, ani ja som to nepochopil, ale vyhrazal sa ze dostanem bombu a pak sa budeme rozpravat :-D napisem report ak sa odvazi :-D
v-dur
15.6.2009 13:01prepacte otazku, to stretnutie ma byt vlastne co? bitka alebo rozhovor? alebo sa uvidi? nejako som to z debaty nie celkom pochopil :)
4nSICK
15.6.2009 12:54hej hou, no ja cakam :-D tak som si vsetko precital c o sa tu popisalo kym som bol prec... uz som to pisal v predoslych interview a debate na metalopolis... moj zoznam distribuovanych cd je volne na nete, bez registracie si ho moze hocikto pozret... bolo to aj pocas toho zatknutia... nejake cd typu aryan blood, co mi niekto poslal ako promo pripadne ako ponuka na distribuovanie (uz si to za tie roky nepamatam)... boli v asi 3 obravklsych skatuliach co ostali u mojej matky pred prestahovanim... kedze od roku 1998, co som zacal robit distro (najprv s kamosom erebos, potom sam forensick music) sa mi nazbieralo cca 7000 promo cd, ktore som nevyhadzoval do kosa... u mna doma uz promace ziadne neuskladnujem, ale tam kde som byval predtym, som nevedel co s nimi robit, tak som si to secko nechaval, holt moja chyba, berem. v distre ale podobne kokotiny nikdy neboli, ani v ziadnom ciernom zozname, keby taky existoval, policia by ho v mojom kompe isto nasla, lebo poziadali aj expertiozu o vsetky zmazane file, maily atd... takze NIC take NIKDY neexistovalo... a este k mikitovi... najprv mi hovoris ze som apoliticky, potom ze som hnede hovno... tak si uz vyber, co som... tato tvoja saskaren o vzbudenie pozornosti ze mas novu kapelu a ze sa uracis zavitat na SK je fakt smiesna... dufam ze sa ti seci normalni ludia na vas koncert zvysoka vyseru, navyse ked 3 z akcii robia pochybni organizatori... a daj si zaregistrovat s kamaratmi gnwp ako obchodnu znacku, sak to to asi je nie? kedze vacsina ludi to ma len za postoj a dava si to na plagate, co ma byt asi znamenie, ze biznis bol opeciatkovany a je koser :-D tiez myslim ze sa tento krpaty Napoleon neukaze, radsej bude robit akcie ala Goebels a pouzivat 100 x opakovanu loz co sa ma stat prvdou, ale zial miki, zo mna nacka nikdyn eurobis, co sa budes snazit, lebo to jednoducho nie je pravda
Nikdo
15.6.2009 12:27Mikita ferovka
chlapciiii mikita tam podla mna nepride, tez by som jebal na vas, zbytocne na vas upozornuje a robi vam reklamu a pritom kdo ste? Niktosi To je jak keby Rytmus riesil nejakych hip hoperov zo ziliny:P:D
skywalker
14.6.2009 11:45mikita stale si nenapisal konkretny cas stretnutia na zajtra...
Mikita
11.6.2009 23:07Props
Respekt killgore trout. Konstruktivna kritika. Zial nebyvam uz na SK takze tazko mozem reagovat ako ty, nezijem to denne. Zato mozem zrovnavat so situaciou v Berline a tu je to omnoho komplexnejsi problem a viac nebezpecny vzhladom ku kolektivnej vine ludi a absolutnemu nezaujmu o danu temu na strane mladych. A tu ide aj o mlade kapely z deathcore sceny. Ti nechapu ked donutis promotera vyzliect thor steinar mikinu.
MageZ
11.6.2009 21:48Podpora casti obyvatelstva roznych k pravicovemu extremizmu inklinujich stran je tiez z nejakeho dovodu - "problemy", ktore tieto "strany" "riesia" skutocne existuju, realne sa dotykaju casti obyvatelstva a stat/spolocnost so svojimi zlozkami ich ignoruje/neriesi/nechce riesit/nedokaze riesit. Inak povedane, tej zivnej pody tu maju dost..
kilgore trout
11.6.2009 14:35vike - [11.6.2009 14:18]
Belova zbierka NSBM cd-ciek nie je pre stat dovod ho zatvarat na 8 rokov do basy. To, ze na neho nabehli bol dalsi rezultat "hajpu", ktory sa vytvoril po vrazde D.T. A podla mna trafili tradicne vedla.
Nemam blizsie informacie. Ak mal tie veci v osobnej zbierke, tak je to len nechutne. Ak ich predaval (co ako hovorim – neviem), tak je to zase na kazdej kapele, agenture, nech si vyberie, ci s nim do buducna spolupracovat alebo nie.
Hon na carodejnice urcite neschvalujem, ale je to vazna vec.
vike
11.6.2009 14:18kilgore trout - [11.6.2009 14:11]
ANO, rozhodne ano... a myslis, ze to co tady ten schizofrenik psal resp podnikal o/pro Belovi je to nieco? Urcite Belo narazil na nazi prokuratora a nazi pravnika s nazi policajtama, kteri ho vysekali?
Statu se verit neda, ale nic jineho nez mu verit ti nezbyva //:=]
Darkmoor
11.6.2009 14:18mudrlanti
kilgore trout
11.6.2009 14:13Pardon "Vnutro pripravi navrh". Mrcha ypsilon :)
SHOUTBOX
THE LUMBAR ENDEAVOR - Agglomeration
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
ČAD - Veľký tresk
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
BETTER LOVERS - Highly Irresponsible
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
IOTUNN - Kinship
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
ENSIFERUM - Winter Storm
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
SPHINX - The Deep Ends of the Deep
Místy tak trochu těžkopádný death metal, který ale sází jak na zajímavé technicky neotřelé provedení, tak na dusivě temnou atmosféru. Pekelný vokál navíc dodává na dramatičnosti. U mě to celkem funguje.
PASSAGE - Crystal
Instrumentální postrocková klasika, která příliš nerozvlní stojaté stylové vody, ale má tu správnou jemnou atmosféru a i díky drobným přesahům například do progrockové či jakoby cinematic sféry nenudí. A to u současného post rocku není málo.
DISKUSE A HODNOCENÍ
ARCH ENEMY, IN FLAMES, SOILWORK - Praha, Sportovní hala Fortuna - 25. října 2024
PANOPTIKO - Bohové
PANOPTIKO - Poslední tango
DEVIN TOWNSEND - PowerNerd
KNOLL - As Spoken
ORBIT CULTURE - Descent
ASSASSIN'S CREED UNITY - Když dekádu stará hra předčí novinku ze stejné série skoro ve všem
NEJČTENĚJŠÍ
1.
KAT VON D - My Side of the Mountain
2.
NOTTURNO - Our
3.
ARCH ENEMY, IN FLAMES, SOILWORK - Praha, Sportovní hala Fortuna - 25. října 2024
4.
AEONS - The Ghosts Of What We Knew
5.
SWALLOW THE SUN - Shining
6.
KNOLL - As Spoken
7.
PANOPTIKO - Bohové