OPETH - The Last Will And Testament
Návrat niekam k "Ghost Reveries" so zvukom posledných albumov. Stávka na istotu, ktorá však za vrcholmi tvorby zaostáva. Navyše, mňa osobne rozprávač pri sústredenejšom posluchu tohto koncepčného albumu irituje.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
erik - Pandemonium - souhlasim pro me prekvapive dobra vec.
Pandemonium
kupil som digipak a velmi prijemny hard-heavy. PM som mal vzdy rad. Pandemonium sa velmi vydaril!!!! Paradne hitovky...nadherny digipak a booklet!
No v současnosti nevim, nevim (na koliks nám neochořel)...:-))
ale dyť já rád hevymetal :)
PM nahráli několik alb, který považuju za absolutní heavy metalovou klasiku osmdesátých let. Mám na mysli debut "Red Hot And Heavy" (84) a dvojku "Future World" (87), jinak si skoro vždy drželi dobrou kvalitu, ale tyhle dvě fošny už dle mého nepřekonaly. Ty si sežeň... i když nevím jestli (je ty, jako sběratel umělečtější hudby) doceníš.:-)
já jejich tvorbu prakticky neznám, na novinku jsem narazil víceméně náhodou, točím ji poprvé a líbí se mi moc, hodně svěží věc..., tak mě zajímal názor někoho, kdo má zkušenosti i z jejich minulými počiny...
jinak venku je to od 14.4.
Už je to venku? Budu to muset prozkoumat. Co říkáš ty?
pánové a dámy, co říkáte na novou placku "Pandemonium"? a nemyslím tím samozřejmě Ethernal v-durunium ;)
U nás ve městě v krámu s CD, ale i na www.audio3.cz
kde?
Red Hot And Heavy a Future Wotld prodávají po 99,- za kus. Jasná koupě, učebnice heavy metalu!
skoda, na future world sa radsej ani nepytam...
asi ne, moc mne to nebaví
co tak recku na wake up to the real world?pane Darkmoor?
Panove opravdu je to nutne? Opravdu to mate zapotrebi? Nevim, jak vy, ale takova reakce dvou redaktoru respektive jednoho sefredaktora je trochu mimo, nemyslite? Co si o vas pomysli ti co na metalopoli prisli poprve a precetli si vase reakce? ze jste namystrovani kokoti? ;)
<offtopic>
rdmagyč: skoro 4.5 roku neni zas tak dlouha doba...
</offtopic>
<offtopic>
Tenhle človek mě s jeho retardovanými příspěvky nepřestává fascinovat
</offtopic>
zupr-pokurevsky hoooooooodne dlouhe dobe s Darkmoorem vyjimecne100% souhlasim
Návrat niekam k "Ghost Reveries" so zvukom posledných albumov. Stávka na istotu, ktorá však za vrcholmi tvorby zaostáva. Navyše, mňa osobne rozprávač pri sústredenejšom posluchu tohto koncepčného albumu irituje.
V jisté BDM RPG hře vytváříte ultimátní postavu a její charakteristiky definujete následovně: Násilí: 100%, Technické skills: 100%, Skladatelská inteligence: 100%, Šarm: 100%, Oddanost 100%, Laskavost: 0%. Do kolonky "Jméno" pak vyplníte: DEFEATED SANITY.
Už poněkolikáté zní otázka stejně: Zničil Einar Solberg další desku jinak velice talentované kapely? Odpověď zní: Zase to zvládl. Jeho hlasový projev je jak chilli. Koření. Měl by se používat citem. Když se tam toho najebe hodně, nedá se to žrát.
Hele, Blake Judd ještě žije. Enfant terrible (ale současně i schopný skladatel) US blacku je (znovu) zpět a tentokráte doručuje tradičněji pojatou kolekci. Šlape mu to dobře, tělo už má sice životem zhuntované, mysl však zůstává stále čerstvá.
Návrat po šestnácti letech. Navíc víceméně autorská deska Roberta Smitha. Navazují na nejlepší kousky své diskografie a současně se zbytečně neopakují. Poslouchám to poslední dva týdny a moje dojmy stále rostou.
Bilanční a v rámci možností i moderní album zároveň. Typičtí BODY COUNT místy výrazně oživení působením hostů. Album sotva překvapí něčím neotřelým, ale dá se mu odolávat jen do prvního výkřiku "madafaká". Pak už je to zase všechno zpátky v 90's.
Faust a spol. tentokrát více přitlačili na pilu a natočili o poznání méně přátelskou desku. Více black metalu a méně zjemňujících prvků. I tak je materiál pěkně diversifikovaný, jen je méně přístupný a chybí mu ona zpěvnost, vzletnost a naléhavost.
Vložit diskusní příspěvek