OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
BečkovÍ - abych se do party Béček dobrovolně nezařadil :):)
Béčkový svalovci, jeden s nunčakama, čtyři s kytarama - mně to přijde celkem logické spojení :)
O,o
Samowar spolupracují s Van Dammem... Checht.
Nemozem si pomoct, ale toto EPl sa mi dost paci...podla mna je omnoho lepsie ako cely album Gods of War...
Tak toto je typický príklad kapely ktorá stratila už všetku súdnosť a zbytky zdravého rozumu. Proti tomuto je všetkými preklínaný Therion silne progresívnou bandou.
....samael - hanba sa pise s N...cize kto sa ma teraz haMbit? Oni, ci ty?:)
Podle mě je naopak ten nový Man-of-war skvělý! Našláplý zvuk a vůbec, chytlo mě to za srdíčko. Vidle vztyč!
A je ještě hůř ! Battle Hymn MMXI ! Čekal jsem, že něco přidají, ale ono nic. Konkrétně skladba Battle Hymn je zahraná téměř stejně, pravda zní to trochu moderněji, ale to je spíš na škodu. Ale zpěv je příšernej a v závěru, kdy na původní vytahuje až neuvěřitelné výšky, tady je to ošizený ! Takže nebrat 0/10. Už by opravdu měli skončit, nic novýho stejně nejsou schopný natočit a jen mršej starý ještě dobrý věci.
takhle by kdysi věhlasná a uznávaná kapela něměla dopadnout. trapnost, ostuda, snad i hamba :-)
"Pripravujú dvojdielnu poctu Diovi. Na albume "Magic - A Tribute To Ronnie James Dio" sa objavia aj tieto kapely: HOLYHELL, METALFORCE, AWAKEN, AVIGAL, CROSSWIND, DEAN CASCIONE, HARLET." <= Uff, to se bude Ronnie převracet v hrobě... :-!
@ hammerfall20: To jsi jim to nandal! :-D \m/
Manowar
Nevím proč je autor článku kritizuje... oni nejsou starý... oni jsou LEGENDY! A jejich Heavy Metal je naprosto skvělej. Tohle album mě nadchlo a podle mě je skvělým předkrmem pro jejich další. Hodně se na ně na MoR těším. Takže vzkaz "důležitým" kritikum: Komu se to nelíbí ať si pr... políbí. :-)
Co tu šílíte lidi. Manowar jsou dobrý. gej - negej, poselství - neposelství.
hm
LW - odbornik sa ozval. pozor !
Písanie dlhých príspevkov ešte nikomu súdnosti nepridalo :) Očividne.
hm
a už to chlopi nechajte tak. :D kua kua.. každý máme niečo to svoje čo máme radi... 100 ludi, 100 chutí.. emo,.. a take veci, na to treba nadávat. a nie na stary poctivy hevík...
hm
apropo - na margo best off.. manowar je snád jedna z mála kapiel, ktoré nemusia každý rok vydávat nejaké best off..to je podla mna jasne cucanie penazi od ludi. radsej urobia nejake live dvd, ktoré si fanúšik aj tak kukne, lebo na skoro kazdom dvd co majú, je inakšie, hrajú aj inakšie piesne, takze to nie je vsetko na jedno kopyto. majú širší repertoár, takže je z čoho vyberať. :) čo sa o niektorých aj znamejších kapelach vonkoncom nedá povedať.
hm
každá svetová skupina má istý pondikateľský plán. hudba je nielen zábava ale ich aj živí, je to ich práca.. bolo by velmi zlé, keby to tak nebolo, lebo by sme uz nevideli ďalsie albumy kapiel, ktoré by to nemali z čoho zaplatiť, keďže ako vidím, odsudzujete asi, keď kapela si zarobí nejaké peniaze na ďalší album a tak. asi vidíte, že je zlé, keď si skupina, chce spraviť nejakú reklamu a pritiahnuť ku sebe fanúšikov.. čo je zlé na tom, ked skupina komerčne zaraba? ja si myslím, že takisto ako manowar, ma vela svetovych skupin vela dvd koncertnych.. same best off... a pod.. je len na fanúšikovi, či si to kúpi. ved preto to robia, pre fanúšikov, ktorí si to kúpia. A keď už sme pri Manowar, osobne si myslím, že chlapci majú toľko peňazí, že uz nemusia byť odkázani na nejakých fans.. čo by ste chceli? dvd a cd zadarmo? nic nie je zadarmo.. ani fararovo požehnanie nie je zadarmo. za vsetko sa musi platit a vsetko ma svoju hodnotu.
@trollen: jj, majú premakaný podnikateľský plán, to im treba nechať. :p
A že ich veru je.
verím, že aj oni si pri skladaní nového albumu spomenú na poslucháčov ako ty :)
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek