PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Vynikajuci album plny zarucenych hitov. Pre mna este o trochu lepsi, ako ten cerveny.
Nevidim velmi do tejto "modernej" sceny, Baroness su vsak premna spolu s Kylesou jasni lidri na tomto poli. Jediny problem, ktory s nimi mam je ten, ze sa mi ich nahravky, pravdepoobne vdaka hitovosti songov velmi rychlo opocuvaju.
PS: Treti labum tipujem na "Green Opus"
to jsem tuze zvědav,co řeknete na nové album BLACK COBRA...vřele doporučuju sludge nadšencům...NIGHTWISH hadr:-)
jj, Baroness jsou na sludge nálepku až moc veselí... do jednoho ranku s Eyehategod, Acid Bath, Weedeater či Iron Monkey určitě nezapadají.
copak ja vim :p v recenzi mas solidni primery.. lehce psychedelic stoner rockec / hc? kylesa asi vic hc nez cokoliv jinyho..
ale sludge to urcite neni, i kdyz sludge vlivy u tech kapel samozrejme najdes
to dreckus
tu sludge škatuli jsem použil obecně.Nic víc ,nic míň...A když teda máš takový přehled,prozraď prosím hluchému nevzdělanci kam bys šoupl kapely Torche, Baroness, Kylesa Ty? jak zpívá Pavel Dobeš,, rád se něčím přiučím, bude li však čím" :-)
aha, ted jsem vsiml ze je tam i drobna variace v textu :)
prekvapive vzacna verbalni shoda nazoru deadmanna a klypsa :)) jen to bodove hodnoceni - inu to bude asi ta subjektivita..
johny.mad: torche a baroness jsou sludge asi tak jako nightwish doom
zplať jeíšek
za to, že Mastodon hrajou něco jiného. Mastodon jsou o několik řádů lepší. Tohle je jen takovej nudnej trip...
Mastodon momentálne operujú v úplne iných dimenziách.
tohle " Modré album" ukazuje, že Baroness jsou momentálně v životní formě.Společně s novým albem od Torche jsou tím nejlepším na sludge scéně...a kam se na ně hrabou Mastodon
tohle
bych mohl poslouchat jen zhulenej. Páč už nehulím, tak už to nedávám. Nic moc.
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek