OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
ja mám rád Dallasove vokály, ale bohužiaľ Nile upadá naďalej .Ithyphallic posledný schopný album, toto je už fakt na nič . A ešte k tomu s relatívne zlým a málo čitateľným zvukom
tie vokaly su ine, nahovno podla mna vsak urcite nie, novi Nile valcuju, konecne svetlo nadeje v tohtorocnych zaplavach sracek.. znalci metalisti sa zatial obuvaju do zvuku a podobne, tu vsak ide o hudobne napady a tie su uplne iny vesmir.. Nile hraju, ostatni sa snazia
Asi to má být nějaký noví prvek v tvorbě Nile,nejspíš proto aby skladby působili ještě více bahatším dojmem.Proto ten mix vokálů od klasického záhrobního chropotu až po ten prapodivný přednes.Jo máš pravdu je to divný:-((
Jo, album je OK. NIle zatim sračky neuměj, ale ty vokály jsou prostě divný (na hovno).
To MoRt8
Sám nejsi.To bylo to první co mě při poslechu napadlo.Hudba je ale luxusní.Nějakým záhadným způsobem se ke mě dostala celá fošna,tak dám vědět jestli je to jako celek O.K. :-))
Jsem to jenom já, nebo jsou na novince nějak divně jalový vokály?
uz len necely mesiac, podla ukazky bude totalna pecka!!!
_http://www.youtube.com/watch?v=z6SZTiha8bw
sanders = schuldiner tychto dekad!
http://www.noisecreep.com/2012/05/25/nile-at-the-gate-of-sethu/
vydarena kopia nile
http://www.metal-archives.com/release.php?id=233429
No nevím, špatné to není, ale že bych si z toho sedl na zadek?
Vyčkaj času ako ja jednej recenzie.
mňa by docela zaujímal jeho názor na NILE :-)
Hlavne treba akceptovať Mbodyho názory, ten tomu totiž dosť rozumie.
the axis
Hluchý rozhodne nie som, čo tak akceptovať aj negatívne názory na album, hm?
juuuuuuuuuuuuuuuj mnam mnam mnam!chuti chuti chuti!vyborne!idžipt!aaaaaaaaaaargh!egyptsky bohovia vladnu!
fiLL-kiLL - [16.11.2009 18:40]: Naprostej souhlas. Hit jak cyp!
@ brutusáček: Vida, alespoň něco máme společného... :-)
Zatím to nemám moc naposlouchaný, ale vypadý to slušně. Song Permitting the Noble Dead to Descend to the Underworld je jeden z nejlepších co kapela napsala.
metalisti, stray, rudi, rip, dalas... :))
kto dnes chodi na koncerty v ciernom? :D
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek