OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Ale hovno Bizzi....Ale prostě tohle se mi líbí. Nevidim na tom nic divnýho. Ty taky proklamuješ různé kapely, jak jsou super a nikdo ti nic neříká. Takže klídek..... Tak teď si mě pěkně nasral :D:D:D
"Ajzboxovalvlka" :)))))))))
Kubo, dyt ty si posranej ze vseho, tak se nedivim, ze z Ajzboxovalvlka seres, max 7, vejs ne, tenhle dort ani pejskovi a ni kocicce nezeru.
jo, na ty vriskacky mela krabicky, ale stejne ten ryk odnekud tahat musi neasi :)
BTH téměř hvězdy večera, a že používá krabičky to jsou body dolů
no na něco tam šlapala...neřikam že to celý dělaj krabičky to ne....něco do otho musí pustit :)
To Brutusáček: Počkej, ona si pomáhá krabičkama?
od zjištění že tý čubce pomáhaji krabičky šlo nadšení dolu ale jako jo....plus za šatičky :)
Skvele chytlava deska. BTW nesnasim vas, rikam si, ze nedam 600,- za koncert jen dvou kapel z 5ti a nakonec se dozvidam, ze prave ty dve (HTB a IWABO) byly nejelpsi :/
HTB včera bomba, prdel, nintendocore!
Never Say Die!
vcera spolu s IWABO pre mna jednoznacne najvacsia zabava...
Iwrested je sračka? Ses posral ne? :D:D
ty vole RIPe, ty jsi curak :D, dyt to je mrdka jak Iwrestled...hchkrdtn
No jo..holt opat netradicne opat nieco z "core"...
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek